Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instalirao sam obe, ali vidim da nema prevoznika poput wizzaira i ostalih low cost komlanija. Oskupe su ponude ili ja ne znam traziti :/

Trazio sam ponude tokom decembra, nebitan mi je tacan dan posto idem u soping, ali su sve cijene poprilicno visoke :(
Skyscanner ima i lowcostere, ali iz bg za Beč ne postoji nijedan, zato ti ne nudi. Što se jeftinih karata za vreme božićnih praznika tiče, toga nema, to je prime time period, idi autobusom ili vozom ako hoćeš jeftino.

Ovaj Hangouts Dialer mi nije jasan zašto je odvojen, umesto da je integrisan. Što će sigurno uraditi na kraju.

Topla preporuka ubacite xbmc na telefon, instalirajte u njemu gotv (serije i tok sou programi) gomovies (filmovi), dodatak za prevod titlovi.com, podnapisi.net i open subtitles, onda radio tune za radio stanice sirom sveta, za sportske dogadjaje dodatak p2p, torrent-tv.ru.
Bukvalno sve u jednom. Isto ovo mozete i na racunaru. Gotham verzija je sjajna.
Kome treba bilo kakva pomoc u vidu dodataka i nekih prepravljenih fajlova slobodno neka pita.

geteks, posao sam ti PP u vezi XBMC-a.

Ako budeš mogao da odgovoriš, može i ovde, biće korisno još nekom.

Hvala

Moze da otvori temu i da napise kratki tutorial:) instalirao program ali me nekako mrzi da "gubim" vreme dok ga namestim :)

Imate sve o XBMC na ovom forumu, u sekciji Multimedija /Mogućnosti Android tv-a.... Nego je prilično velika tema, pa ako se snadjete:beer:

Do pre neki dan sam koristio Intesa e banking preko Chrome pretraživača, kako na tel tako i na tabletu. Uvek mi prikaže kako nemam instaliranu javu, to ugasim, logujem se i mogao sam da radim osnovne konverzije... Ovih dana kada probam da se ulogujem samo mi vrati upozorenje za javu.
Pa ako neko može da proba, ko ima račun, da se uloguje. Da znam da li je do mene ili su oni nešto uradili da bi koristili onu njihovu sakatu mobi app. E da, probao sam i preko Mozzile.

Taj sam problem imao sa Komercijalnom bankom. S tim sto je meni izbacivao poruku da stranica ne moze da se ucita. Ja ih zovem da pitam sta nije u redu i gospodja mi kaze da koristim njihovu aplikaciju koja se naravno placa i skontam da su zbog toga ugasili preko browsera. Ali posle otprilike mesec dana je ponovo krenulo preko browsera.

Zvao pitao. Ne placa se aplikacija , ALI se placa kod koji dobijes u banci za logovanje.

Ne znam da li vi citate postove do kraja. Rekao sam da je bila u prekidu nekih mesec dana pa da je opet proradila. Inace uvek sam koristio Chrome i preko njega nije radila.

Ipak nije do njih, radi opet sve kako treba. Ne znam sta je bilo, jednostavno sad radi :trust:

idem na intesa sajt preko opere 12 i radi odlično. Takođe, sve pohvale za aplikaciju Intesa Mobi. perfektno radi. fali par opcija ali najbitnije je da plaćanje radi pouzdano i lako.

Ja imam Alcatel Idol X i isto ima opciju da moze da se ukljuci/iskljuci u zadato vreme. Takodje, alarm mi radi i kada je ugasen telefon.

Skyscanner ima i lowcostere, ali iz bg za Beč ne postoji nijedan, zato ti ne nudi. Što se jeftinih karata za vreme božićnih praznika tiče, toga nema, to je prime time period, idi autobusom ili vozom ako hoćeš jeftino.
Posto imas iskustva, zamolio bih te da mi pm posaljes kako da trazim jeftine karte, posto u ovom momentu ispada da je to samo stvar pogadjanja :(

Pa nema tu neke mudrosti, i jeste pogađanje. Moraš da budeš fleksibilan sa terminima, po nekom nepisanom pravilu karte su najjeftinije između 3-8 nedelja pre puta, ali to isključuje praznike, a u sezoni je naglo teže naći. U principu strpljen, spašen. Ali za Beč nemaš baš ništa.

Sorry za off.

Ne znam da li sam propustio u nekom prethodnom update - u, ali u SwiftKey serbian pack update-u, konačno se vratilo Qwerty za serbian!

Do pre neki dan sam koristio Intesa e banking preko Chrome pretraživača, kako na tel tako i na tabletu. Uvek mi prikaže kako nemam instaliranu javu, to ugasim, logujem se i mogao sam da radim osnovne konverzije... Ovih dana kada probam da se ulogujem samo mi vrati upozorenje za javu.
Pa ako neko može da proba, ko ima račun, da se uloguje. Da znam da li je do mene ili su oni nešto uradili da bi koristili onu njihovu sakatu mobi app. E da, probao sam i preko Mozzile.
Meni to izbacuje kada se logujem preko ubuntu live cda, nisam koristio neko vreme, provericu.

Ne znam da li sam nesto propustio ali opet rade poruke na facebooku bez messengera.

Vrh Dno