Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poslednja izmena:
Ahaha ja zaboravio, onda ne znam zašto nije za sve odjednom pušteno. :d

Moze li u novoj verziji Hangoutsa da prikazuje samo kontakte koji su online? Kao stari gtalk.

Ja koristim. Cini mi se da je jasnije se cuje nego na viberu, ali malo kasni. Od trenutka kad se druga strana javi pa dok cujem glas prodje 1-3 sec.

Probao sam par puta voice call, jedan grupni video call i čini mi se da sve radi ok.

Šta beše treba da uradim kad hoću da obrišem screen off app? Obrisao sam je, ali su ostale ikonice i gesture na koji kad kliknem iskoči eror.

Pa stavi none za taj gesture a ikonice obriši :)
Kako uopšte ostanu ikonice posle deinstalacije?

Settings >security >pa nađeš devices admintrators i dečekiraš screen off :)

A možeš li da uđeš u aplikaciju i odatle to da uradiš?
uploadfromtaptalk1410697767478.jpg

E restartovao sam telefon i nestale su ikonice i vise ne puca na onaj gesture.

Kako sad instalirati ponovo google play,yt i gmail kao sistemske aplikacije?:smoke:
Moze li preko huawei recovery i gapps koja verzija?
Ili da se flesuje rom?

Poslednja izmena:
Šta predlažete od tastatura?
Koristim SwiftKey, ali su mi dugmići suviše mali, pravim dosta greška, mada predikcije nije loša. Bitna su mi naša slova i da svako dugme ima dve funkcije (kad se dugo drži)
Pa nemaš bolje. Stavi qwerty ili qwertz layout i dobićeš šira slova (naša su na long press tad) a za visinu imaš opciju. Pogledaj eventualno i swype.

Kako sad instalirati ponovo google play,yt i gmail kao sistemske aplikacije?:smoke:
Moze li preko huawei recovery i gapps koja verzija?
Ili da se flesuje rom?

Prekopiraš apk u system/app i podesiš dozvole kao ostalim fajlovima u tom folderu, restart. Imaš i aplikacije koje rade to za tebe, convert to system app tražiš na store

Ako ima plaćen titanium backup može iz njega convert to system app.

Pa kad namestiš google play skini odatle YouTube i Gmail ;)

Drugari koja vam se aplikacija pokazala kao dobra za trazenje jeftinih letova prema gradovima EU?

Skyscanner ili Kayak.

Vrh Dno