wwwz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2011
- Poena
- 200
Ja na telefonu koristim u 95% slučajeva Operu Mini. Vrlo sam zadovoljan.Opera mini i Now browser sasvim su mi dovoljni
Na tabletu koristim Firefox i samo ponekad Dolphin.
Ja na telefonu koristim u 95% slučajeva Operu Mini. Vrlo sam zadovoljan.Opera mini i Now browser sasvim su mi dovoljni
CM BrowserKoji je to tačno browser?
Koju verziju androida imaš? Meni na kitkatu ne radi Flash player koji sam koristio na 4.1 mada se nisam zamarao da tražim dalje... Koristim aosp browser koji dolazi uz rom
Žigiću, kapiraš valjda da ogromna većina ljudi ipak nema potrebu za dual SIM podrškom.
Jel se YouTube video može gledati preko browsera na KitKat-u? Meni počne kao da očitava video ali nema ništa. Samo crnilo. I CM i Chrome isto.
Probaj puffin browser, sve zivo od flasha pusta i radi na kitkatu.Koji je to tačno browser?
Koju verziju androida imaš? Meni na kitkatu ne radi Flash player koji sam koristio na 4.1 mada se nisam zamarao da tražim dalje... Koristim aosp browser koji dolazi uz rom
Ja sam danas instalirao teatra i osim što je lepa, nisam oduševljen. Kao da joj fale animacije, pa sve nekako radi čudno.Sve ostalo je isto ili bolje a dual sim je plus. Svakako je bolji od textre. Mora se u komparaciji navesti sta je bolje u textri. Ja ne vidim benefit. Jos i ti svakodnevni update-i koji zivciraju.
CM otvara YT snimke na 4.2 za kitkat ne znam
Moze preporuka za neki dobar dialer?
Takodje ako moze preporuka za youtube aplikaciju neku?
Hvala
Ex dialer po meni najbolji, ima sve što ti padndm na pamet.Moze preporuka za neki dobar dialer?
Takodje ako moze preporuka za youtube aplikaciju neku?
Hvala
Nisu. Poslednja veća stvar koju su ubacili jesu besplatne poruke između hello korisnika.Jesu ubacili šišanje non-ASCII karaktera u Hello?
Kod mene rocket nece sam da radi, bez stock dialera, a sa stockom uvek uradi fc.isto pitanje postavio prosle nedelje.
probao sam sve popularne i zadrzao sam se na rocket dialer. ubacio sam windows phone temu koja meni izgleda odlicno.
Ja uopste nisam zadovoljan, po meni je jako los.Ex dialer po meni najbolji, ima sve što ti padndm na pamet.
Čudno je što mi je izbrisan i proxy i port i ne vredi. Prvi put ih vidim znači sad, ne znam samo zašto...
Hmm počele su da mi se po prvi put pojavljuju glupe reklame na YT. Recite mi da ne moram da instaliram xposed i onaj module za YT adsfree.
Inače dešava se zanimljivo samo na mobilnom netu, dok na wifi-u mu verovatno adaway ne da. Čudno je što mi je izbrisan i proxy i port i ne vredi. Prvi put ih vidim znači sad, ne znam samo zašto...
A da li ti adaway blokira reklame na drugim aplikacijama ili u browseru na mobilnom internetu?Hmm počele su da mi se po prvi put pojavljuju glupe reklame na YT. Recite mi da ne moram da instaliram xposed i onaj module za YT adsfree.
Inače dešava se zanimljivo samo na mobilnom netu, dok na wifi-u mu verovatno adaway ne da. Čudno je što mi je izbrisan i proxy i port i ne vredi. Prvi put ih vidim znači sad, ne znam samo zašto...
Meni na CG Telenoru radi net normalno kad obrisem proxyNa kom si operateru? Na Vipu mi inače pomaže brisanje proxyja, ali mi na Telenoru bez proxyja nije radio net.
(ovo je nevezano za te reklame)
Na Vipu sam i ja... Ne znam sto pocese odjednomNa kom si operateru? Na Vipu mi inače pomaže brisanje proxyja, ali mi na Telenoru bez proxyja nije radio net.
(ovo je nevezano za te reklame)
Jel postoji opcija na Google nalogu da vidim koje sam sve aplikacije kupio do sada ?
Moracu i ja onda da vidim neku alternativu za YTNa zvanicnoj YT aplikaciji sam imao reklame (prvo ide video reklama, pa onda klip), instaliran adaway. Dok sa Supertube nema toga uopste.
A da li ti adaway blokira reklame na drugim aplikacijama ili u browseru na mobilnom internetu?
Ako ne, onda moras proxy da obrises i internet ce raditi i dalje a reklame neces imati, provereno na telenoru.
Ja sam tako obrisao proxy i jos uvek nisam naisao na you tube video gde ima reklama. Postavi taj tvoj link videa pa da proverim na njemu ako zelis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari