Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Žigiću, kapiraš valjda da ogromna većina ljudi ipak nema potrebu za dual SIM podrškom.

Žigiću, kapiraš valjda da ogromna većina ljudi ipak nema potrebu za dual SIM podrškom.

Sve ostalo je isto ili bolje a dual sim je plus. Svakako je bolji od textre. Mora se u komparaciji navesti sta je bolje u textri. Ja ne vidim benefit. Jos i ti svakodnevni update-i koji zivciraju.

CM otvara YT snimke na 4.2 za kitkat ne znam

Poslednja izmena:
Nije los ovaj cm browser makar na prvu loptu.

Kakav je sa ramom,gusi li mob ?

Sad instalirao Operu radi probe videa i normalno pušta video.

CM ne troši puno resursa.

Koji je to tačno browser?
Koju verziju androida imaš? Meni na kitkatu ne radi Flash player koji sam koristio na 4.1 mada se nisam zamarao da tražim dalje... Koristim aosp browser koji dolazi uz rom
Probaj puffin browser, sve zivo od flasha pusta i radi na kitkatu.

Beše skoro problem na nekoj od poslednjih verzija Skajpa, aplikacija nije htela da uspostavi vezu uopšte. Je l to ispravljeno nekom novom verzijom ili i dalje kubure? Koristim neku od pre sto godina pa bih da apdejtujem.

Momci da lipostoji aplikacija koja bi automatiski prebacivala mrezu u 2g kada mi je upaljen wifi, odnosno 3g kada ugasim wifi?

Ova bi trebalo da ti zavrsi pos'o. Verovatno ce ti trebace root za bilo koju slicnu aplikaciju.

Moze preporuka za neki dobar dialer?
Takodje ako moze preporuka za youtube aplikaciju neku?
Hvala

Sve ostalo je isto ili bolje a dual sim je plus. Svakako je bolji od textre. Mora se u komparaciji navesti sta je bolje u textri. Ja ne vidim benefit. Jos i ti svakodnevni update-i koji zivciraju.

CM otvara YT snimke na 4.2 za kitkat ne znam
Ja sam danas instalirao teatra i osim što je lepa, nisam oduševljen. Kao da joj fale animacije, pa sve nekako radi čudno.
Koristio sam sliding messaging, pa sam prešao na hello, pa na Hangouts.
Zadnje 2 su jedine koje uvek imam na telefonu.

Jesu ubacili šišanje non-ASCII karaktera u Hello?

Moze preporuka za neki dobar dialer?
Takodje ako moze preporuka za youtube aplikaciju neku?
Hvala

isto pitanje postavio prosle nedelje.
probao sam sve popularne i zadrzao sam se na rocket dialer. ubacio sam windows phone temu koja meni izgleda odlicno.

Hmm počele su da mi se po prvi put pojavljuju glupe reklame na YT. Recite mi da ne moram da instaliram xposed i onaj module za YT adsfree.

Inače dešava se zanimljivo samo na mobilnom netu, dok na wifi-u mu verovatno adaway ne da. Čudno je što mi je izbrisan i proxy i port i ne vredi. Prvi put ih vidim znači sad, ne znam samo zašto...

Hmm počele su da mi se po prvi put pojavljuju glupe reklame na YT. Recite mi da ne moram da instaliram xposed i onaj module za YT adsfree.

Inače dešava se zanimljivo samo na mobilnom netu, dok na wifi-u mu verovatno adaway ne da. Čudno je što mi je izbrisan i proxy i port i ne vredi. Prvi put ih vidim znači sad, ne znam samo zašto...

Na zvanicnoj YT aplikaciji sam imao reklame (prvo ide video reklama, pa onda klip), instaliran adaway. Dok sa Supertube nema toga uopste.

A da li ti adaway blokira reklame na drugim aplikacijama ili u browseru na mobilnom internetu?
Ako ne, onda moras proxy da obrises i internet ce raditi i dalje a reklame neces imati, provereno na telenoru.
Ja sam tako obrisao proxy i jos uvek nisam naisao na you tube video gde ima reklama. Postavi taj tvoj link videa pa da proverim na njemu ako zelis.

Jel postoji opcija na Google nalogu da vidim koje sam sve aplikacije kupio do sada ?

Na kom si operateru? Na Vipu mi inače pomaže brisanje proxyja, ali mi na Telenoru bez proxyja nije radio net.
(ovo je nevezano za te reklame)
Na Vipu sam i ja... Ne znam sto pocese odjednom :(
Jel postoji opcija na Google nalogu da vidim koje sam sve aplikacije kupio do sada ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jkg.mypaidapps&hl=en

Na zvanicnoj YT aplikaciji sam imao reklame (prvo ide video reklama, pa onda klip), instaliran adaway. Dok sa Supertube nema toga uopste.
Moracu i ja onda da vidim neku alternativu za YT
A da li ti adaway blokira reklame na drugim aplikacijama ili u browseru na mobilnom internetu?
Ako ne, onda moras proxy da obrises i internet ce raditi i dalje a reklame neces imati, provereno na telenoru.
Ja sam tako obrisao proxy i jos uvek nisam naisao na you tube video gde ima reklama. Postavi taj tvoj link videa pa da proverim na njemu ako zelis.

Obrisan proxy, ne vredi. Adaway blokira ove reklame sve ostalo super. Ma dzaba da ti dam video, kad se totalno random desava, nije na svakom video klipu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno