beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
da li ove aplikacije za bateriju stvarno produzavaju njen vek ili ne? i koja je dobra?
da li ove aplikacije za bateriju stvarno produzavaju njen vek ili ne? i koja je dobra?
Samo Greenify (uz root) daje neki pristojan rezultat, ostalo je placebo.
Ne bi trebalo, kazu 40%-80% je nekakav optimum.
Jeste ali to je trenutno. Nakon malo korišćenja SwiftKey ostane trom a swype postane još tromijiJa ovih dana pravim poredjenje sa SwiftKey i Swype tastaturom i rekao bih da je SwiftKey više opterećena i da je nekako troma u odnosu na Swype .... mada mi je SwiftKey nesto funkcionalnija.
Slican n7, nije to to sto ja zelim, ali hvala na preporuci, raspolozen sam da probam sto vise predlogaShuttle plus
To je neki battery leak, previše troši.pre 10ak dana sam poceo da je punim cesce,cim dodje do pola ja je dopunim za jos 30ak-40%. ili kad god imam priliku dopunim,nekad do kraja,nekad ne. uglavnom,pre toga je cini mi se duze drzala.
najzanimljivije mi je sto kad udjem da vidim sta najvise trosi bateriju,na prvom mestu je ekran,a na drugom Slidelock (lockscreen).
ekran 31%,com.slidelock 28%.ne znam kako on moze toliko da trosi bateriju.
Preporuka za neki manje popularan muzicki player bez nekih glomaznih oocija sa dobrim user interface-om?
Trenutno imam placeni nrg player i aimp beta ali oba imaju nedostatke?
Ove poznatije sam vecinu probao i ili su glomazni ili sa jako ruznim interfejsom..
Hvala unapred
Naravno, najpopuparniji na play store ali i najglomazniji a to mi ne treba.Pretpostavljam da si probao Poweramp, al eto Cisto da probam.
Zašto ne isprobaš sam, search u play store-u radi.Preporuka za neki manje popularan muzicki player bez nekih glomaznih oocija sa dobrim user interface-om?
Ove poznatije sam vecinu probao i ili su glomazni ili sa jako ruznim interfejsom..
Hvala unapred
Preporuka za neki manje popularan muzicki player bez nekih glomaznih oocija sa dobrim user interface-om?
Hvala unapred
Shuttle plus
Shuttle plus
Probao sam dosta i na kraju se odlucio za aimp beta besplatan i nrg koji se placa, a pitao sam jer sigurno da ne mogu bas svaki player probati pa su dobrodosli predlozi.Zašto ne isprobaš sam, search u play store-u radi.
Većinu poznatih si isprobao i ne odgovaraju ti, pa je najbolje da sam nađeš svoj idealan muzički plejer.
Evo ovaj sa prve liste sensor player mi deluje na prvu instalaciju dobar, videcemo kako ce da se pokaze.Teško je preporučivati muzičke plejere, ukusi i potrebe su različiti.
Ja sam ih isprobao tridesetak svojevremeno, najduže sam koristio Poweramp i Winamp a sada sam na stock sonijevom Walkman plejeru.
Evo jedan manje poznat plejer i dve top liste plejera, možda bude od koristi nekom.
DeaDBeeF Player
10 Premium Music Players For Android
8 Best Music Players For Android
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari