Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako da rešim ovo, ja imam kupljen SwiftKey, nude mi taj gift, međutim kad otvorim izbaci ovo, naravno Google Play services mi je up-to-date.

Kao što rekoh u prethodnim postovima, moraš da otključaš Play Store kako bi ti bile vidljive teme.

Ovo je dobra prilika za one koji su nakupili novčiće na Amazon App Store. Verovatno će uskoro i tamo SwiftKey postati besplatan, pa će moći da se kupe teme novčićima.

Gde ima volje ima i načina.. možda ručno ubacivanje fajlova od teme ili slično..

Ne kažem da neće postojati način za instalaciju skinova vrlo brzo, već sam samo rekao da bi ti bilo džabe čak i da otključaš PS, jer se plaća Pack.

Ja imam SwiftKey sa Amazona, sta ja da radim? :d

Čekaš update sledeće godine. :D Mala šala.

Poslednja izmena:
Ne kažem da neće postojati način za instalaciju skinova vrlo brzo, već sam samo rekao da bi ti bilo džabe čak i da otključaš PS, jer se plaća Pack.
Sa zaključanim storeom se ne može skinuti ni jedna tema, bila besplatna, gift ili paid.
Šteta, retro teal bih baš voleo isprobati.
Ništa, valja pričekati.

Koliko kasni verzija sa amazona ako neko zna?

Otvorim ja GP vidim imam neki update... Kad ono SwiftKey! I prvo mi palo na pamet da su nam konačno otključali GP za Srbiju ☺ kad ono postala besplatna...

Poslednja izmena:
Sto se SwiftKey - a tiče, džaba im sve one teme kad je default-na Cobalt ubedljivo najbolja i najpreglednija. Koju god da stavim nije to to.
Eventualno moze tema " Dusk" da prodje.

Poslednja izmena:
Nickel je isto odlična. Cobalt mi se nikada nije sviđala zbog onih špicastih slova

Imam onaj Legacy Swiftkey i ne nudi mi apdejt na ovaj besplatan. Skinuo sam posebno nov swiftkey ali nigde nisam dobio taj besplatan skin pack. Sve vreme mi je ukljucen Tunnel Bear i playstore mi je otkljucan. Ima li apdejta za nas sa Legacy verzijom?

E to je već druga stvar :)
Probaj, lako ćeš ponovo instalirati onu sa amazona.

Meni od jutros ne radi swift cloud, nece da se poveze, pa nece...

Jel vam radi tunnel bear? Apsolutno nikakav protok ne postoji. Navodno se zakacio za US server i tolko. Ni da mrdne.

Jel ima ćirilica za SwiftKey?

Ne, jedina mana :)

Nema veze što ne može, ali osećam da mnogo brže pišem i ne cimam se da ispravljam reči iako grešim.

Ajde dajte neki predlog kako što brže da pišem smajlije ?

Poslednja izmena:
^meni radi. Upravo sad skinuh ovaj premijum paket tema. Nista spec. Obrisao podatke u PS, prinudno ga zaustavio, ponovo ga pokrenuo, otisao u SwiftKey teme i skinuo ovaj paket

Ni kod mene ne radi tunnel bear...

Koja vam je najlepša tema?

Meni na Nexus 7 4.4.3 sve stock no root radi bez problema, jutros sam preko US servera skinuo SwiftKey teme. Galaxy Nexus CM11 zadnji nightly neće nikako... Ni WiFi ni mobile net

Proradio cloud, ne znam sta mu bi :)

Nazad
Vrh Dno