GiBo2pac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2012
- Poena
- 350
Koja vam je najlepša tema?
Ja koristim pitch.
Koja vam je najlepša tema?
ja već dugo vremena koristim nemački server u tunnel bear. ovaj američki me 90% vremena baca na neke turke i shqip tv umesto na usa store
za swiftkey pitch naravno vrh, na pravom tipu ekrana![]()
za swiftkey pitch naravno vrh, na najboljem tipu ekrana![]()
Ja sam probao i hideman, koji takodje ne radi. Cenzura, šta li je...Na koji jos nacin osim Tunnel Bear-a mogu da simuliram pa da pristupim Play Store-u? Ovaj uopste ne radi ceo dan...
Jel ima ćirilica za SwiftKey?
Ne, jedina mana![]()
Nema ćirilica sad sam tražio a i sta će mi.. Malo mi prave problem ljudi koji su ćirilicom na fejsu upisani pa nmg da ih nadjem al' to je mali problem.
Da li može da se namesti kao na stock sense tastaturi da se na dva klika space dobija tačka?
Ali mi je zato GP jos od pre otkljucan, mozda to ima veze.
Je l ima neka bela tema koja vredi ili su sve krš kao i obično? Ne bi da se zezam preko vpn-a, ionako ona light tema može da prođe
Meni je TunnelBear i posle ove vaše kuknjave radio normalno preko USA servera, a Nije me nikada bacao ni na šta drugo osim na USA store. Možda imate neki Xiaođi
Kome su TBear i Hideman i dalje u downu, može da pristupi preko Ordbota, samo u Exit noževe upiše {us} ili neku drugu zemlju iz koje želite da se prikažete (moraju vitičaste zagrade), i obeležite opciju "Strict exit nodes" kako bi išao samo preko zemlje koju ste malopre definisali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari