Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko se sećam ranije je bilo za nemačku tastaturu i njihov raspored. Sad uopšte nemam tu opciju. Ni na ovoj današnjoj verziji. Neki bag kod mene samo? Čudno mi da za srpski ima a za nemački ne

ja već dugo vremena koristim nemački server u tunnel bear. ovaj američki me 90% vremena baca na neke turke i shqip tv umesto na usa store

za swiftkey pitch naravno vrh, na pravom tipu ekrana :)

Poslednja izmena:
ja već dugo vremena koristim nemački server u tunnel bear. ovaj američki me 90% vremena baca na neke turke i shqip tv umesto na usa store

za swiftkey pitch naravno vrh, na pravom tipu ekrana :)

Ista stvar i kod mene, samo što ja stavljam UK i sve radi ok.

Skinuo SwiftKey i sve radi odlično

Na koji jos nacin osim Tunnel Bear-a mogu da simuliram pa da pristupim Play Store-u? Ovaj uopste ne radi ceo dan...

Ako nekome treba invite za Aviate launcher neka pošalje mail na pm.

Znaci moram da skoknem do madjarske i nakacim se na neki wifi :D Ma daj valjda postoji neko resenje kako su drugi uspeli ne kontam zasto nekima radi a nekima ne...

Nema ćirilica.

Nema ćirilica sad sam tražio a i sta će mi.. Malo mi prave problem ljudi koji su ćirilicom na fejsu upisani pa nmg da ih nadjem al' to je mali problem.
Da li može da se namesti kao na stock sense tastaturi da se na dva klika space dobija tačka?

Hehe, stvarno nema. A piše srpski ćirilicom. Kakvi tjurani, a ja bosanski birao zbog toga.

Ima muka i sa google tastaturom - nema latinicni srpski recnik.

Kupila sam SwiftKey sa Amazona i otkljucan mi je premium paket tema. Moj postupak je bio sledeci : uninstall postojeceg swiftkey-a sa Amazona i install sa GooglePlay-a i odmah mi je Premium paket tema bio otkljucan. Ali mi je zato GP jos od pre otkljucan, mozda to ima veze. Tako da vi koji ste kupili sa Amazona pokusajte ovako kao ja. Pozdrav!

Moze neka preporuka za aplikaciju koja sms poruke sa odredjenih brojeva automatski stavlja na drugu lokaciju, odnosno da moze da se pristupi istima samo iz te aplikacije koja je zasticena sifrom?

Je l ima neka bela tema koja vredi ili su sve krš kao i obično? Ne bi da se zezam preko vpn-a, ionako ona light tema može da prođe

Meni je TunnelBear i posle ove vaše kuknjave radio normalno preko USA servera, a Nije me nikada bacao ni na šta drugo osim na USA store. Možda imate neki Xiaođi :p

Kome su TBear i Hideman i dalje u downu, može da pristupi preko Ordbota, samo u Exit noževe upiše {us} ili neku drugu zemlju iz koje želite da se prikažete (moraju vitičaste zagrade), i obeležite opciju "Strict exit nodes" kako bi išao samo preko zemlje koju ste malopre definisali.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1402533624623.jpg
    uploadfromtaptalk1402533624623.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 292
  • uploadfromtaptalk1402533638354.jpg
    uploadfromtaptalk1402533638354.jpg
    71 KB · Pregleda: 292
Lepe su, baš fin update... Skinuo sam ovaj besplatan paket, a još više mi se dopada "minimal"

Ima li neka aplikacija za lampu ali da se aktivira preko ikonice u notifikacijama? Kao sto aktiviram wifi, bt, data protok itd...
Moze i xposed modul ako postoji

Power toggles može to.

Meni je TunnelBear i posle ove vaše kuknjave radio normalno preko USA servera, a Nije me nikada bacao ni na šta drugo osim na USA store. Možda imate neki Xiaođi :p

Kome su TBear i Hideman i dalje u downu, može da pristupi preko Ordbota, samo u Exit noževe upiše {us} ili neku drugu zemlju iz koje želite da se prikažete (moraju vitičaste zagrade), i obeležite opciju "Strict exit nodes" kako bi išao samo preko zemlje koju ste malopre definisali.

Hvala komso uspeo sam! ☺

A gde da nadjem taj ordbot?

Nazad
Vrh Dno