Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni treba programcic preko koga mogu da skinem na telefon video sa youtube-a da mogu da ga gledam kasnije, kada ne budem pri internet konekciji...
neke preporuke?

U čemu je fora sa youtube downloaderima i na Androidu i na PC-ju? Više neće da skidaju video fajlove, pretpostavljam, koji traže ono 18 godina ili sam barem na takvima primetio. Evo linkujem u Videoder i on ne pronađe taj video ali ako ukucam pretragu direktno u Videoderu pod tim imenom onda nađe i skine!? Na PC-ju nisam ni našao kako.

hvala decki, tubemate sa amazona mi zavrsava posao, doduse bas sporo skida ali nema veze skinuce se polako...

Ne treba ti smanjivanje slike, već naprotiv povećavanje, ali takvo da se užoj strani slike dodaje prostora, kako bi odnos stranica bio 1:1.

Edit: Sad vidim da si našao šta si tražio :)

retro teal. iz premier packa za dosadašnje kupce, inače košta 4.5€ i ima 10 tema

ejyzyvez.jpg

Poslednja izmena:
Dajte neku aplikaciju-daljinski za klimu Galanz. Probao sam onom aplikacijom smart remote i ne mogu da nadjem na listi.
Probacu da nadjem nesto na marketu, al reko mozda znate za neku dobru.

Jel moze za nas koji je do sada nismo probali, prednost SwiftKey-a u odnosu na druge tastature?
Hvala...

Kako ste uspeli da skinete taj pack? I meni nudi da skinem posto sam imao kupljeno ali nmg kaze da mi google play servisi ne podrzavaju...

^ Sada sam probao. Skinuo sam bez ikakvih problema Premium Pack. Postavi screenshot, da vidimo šta je u pitanju.

Jel ti je otključan Google Play? Moguće je da je to u pitanju (Srpski Play Store koji ne dozvoljava kupovinu).

Jesi pristupao preko TunnelBeara i očišćenog keša za PS?

Jeste srpski je zato sto mi se zabagovao TB i odjednom nemam vise megabajta na lageru, moracu kasnije novi nalog, mada nije htelo da mi proradi uopste na tu foru...

Može neko da postavi apk od premijum packa ili ga pošalje na pp?

Nije u formi APK-a, već se skida direktno iz njihove aplikacije.

Jedna važna stvar, Premium Pack se plaća 4.99$. Oni koji su već kupili SwiftKey dobijaju ga besplatno. Vezano je za Google Play nalog.

Poslednja izmena:
Kako da rešim ovo, ja imam kupljen SwiftKey, nude mi taj gift, međutim kad otvorim izbaci ovo, naravno Google Play services mi je up-to-date.

uploadfromtaptalk1402476652616.jpg

EDIT: Vidim vec postavljeno :d

Poslednja izmena:
pa sad su pisali ljudi. mora u tom trenutku da ti bude otključan play store na neki strani.

Čak i da ga otključaš samo za ovo, neće biti besplatan za tebe, jer nisi kupio aplikaciju.

Gde ima volje ima i načina.. možda ručno ubacivanje fajlova od teme ili slično..
Budući da je sada tastatura besplatna a (pojedini) skinovi se prodaju računam da će se zbog interesovanja i skinovi pojaviti na "divljem zapadu", u ovoj ili onoj formi, modovanoj verziji tastature ili kako već bude.

Nazad
Vrh Dno