Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koja je verzija swiftkeya na PlayStore? Skinuo sam sa amazona za one coinse, trenutna verija mi je 4.4.6.275, nakon toga mi je ponudio update i pitao dal zelim preko amazon app ili browsera, izabrao app, tamo se otvorilo i stoji samo open, nema update nista...

Jel postoji neka aplikacija koja omogućava live streaming sportova ? Tenis me konkretno zanima

Dali ima neka apk na kojoj se mogu gledati regionalni programi live;)

Zanimljiva app, ali ne radi jos najbolje, bar ne meni. Kada pritisnem power dugme da otkljucam telefon pojavi se prvo screen otkljucanog telefona i onda se podigne crna pozadina tog locker-a. I za sada nema custom gestures, sto nije neki problem, ali mora se jos doraditi.

bok.trebam dobru aplikaciju za kameru i preglednik slika.al nek su aplik. zaista dobre.hvala.

Najbolja je stock kamera a za pregled slika QuickPic.

LOL :D

Meni je najbolja kamera, sto po opcijama, sto po kvalitetu slika LG camera pro.

Lol. To je fabricka kamera koje dolazi instalirana na telefonu. Tebi sigurno ni ne treba nesto sto ima manuelna ( rucna) podesavanja posto sigurno nećeš znati šta je šta...

Ако је неко већ радио бекап Safari bookmarks и онда restore на други уррђај, конкретно треба ми бекап са iPad на Android. Који је најлакши начин и има ли такве апликације?

Safari iPad - Chrome iPad - Chrome Android....?? Ja sam skoro to radio ali u kontra smjeru, Chrome Android - Chrome iPad.

Šta rade sa ovom Facebook aplikacijom? Svakog dana nešto menjaju. Pokočila mi telefon skroz

Vidim da se cesto update-uje.. meni zadnjih par dana hoce da chrashuje kada pokusam otvoriti neku sliku, ali ne uvek.

Хвала Уроше. Пребацих преко iCloud-a на комп па онда sync када узмем други таблет.

Jel ima neki program da mogu brzo da smanjim rez slike, tj da je nekako spkujem da velika slika moze cela da se upload na instagram? :D

Ne instagram ti nudi samo crop a ako hoces celu sliku onda imas problema, verovatno ti treba neki dodatni editor za tako nesto nzm ne koristim takve app :)

Nazad
Vrh Dno