bravosx1616
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.03.2013
- Poena
- 180
I ja mrzim Tapatalk, ali da budem iskren, ne sećam se da mi je ikad pukao TT, a imam 4-5 foruma koje posećujem. Probaj Pro verziju.
Takodje.
I ja mrzim Tapatalk, ali da budem iskren, ne sećam se da mi je ikad pukao TT, a imam 4-5 foruma koje posećujem. Probaj Pro verziju.
Meni vala free radi bez bagova jace od godinu dana. Bas sam zadovoljan.
Aj otvori npr purity temu za n4 na xda, rasiri onaj changelog i skroluj po stranici gore/dole. Na trenutke ce stopati. A gdje ima vise takvog sadrzaja potpuna blokada. Nije ni Pro savrsena ali je ipak bolja ili je placebo nemam pojma :d
Radi dobro kad posjecujes nezahtjevne stranice kao ovde na benchmarku.
Da,problem je u hardveru telefona.Aj procitaj sta pises pre nego sto postavis to ovde.
Samo sto TT nema krstenu alternativu, ili ima ali mi nije je poznata?
Ja bez TT-a na telefonu ne mogu. 90% vremena koje gledam u telefon je TT. Ovaj forum sam npr mozda par puta posetio sa kompa. U stvari, svaki forum tako... Na trenutnoj verziji koju koristim (2.4.15) mogu da primetim samo dva baga, prvi takoreci nebitan sto ponekad ne otvori link kada kliknem na njega, nego trazi da kliknem ponovo i drugi, sto ne smem da kliknem na Youtube link jer odmah izlazi force close. E to bas smeta, ali ***...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281607
[ROM][GPL] [KK 4.4.2 KVT49L] ♦ PURITY ROM ♦ (Mako) 02/03
Rasiri changelog i skroluj, od pocetka do kraja stranice, zatrzace par puta.
Ako opet naletim na neku zahtjevnu temu ili nesto gdje mnogo baguje mogu postaviti, mada ne vidim svrhu postavljanja (jer znam da baguje i kod ostalih ali im ne smeta). Sa ovim specifikacijama tel bi trebao da melje sve pred sobom, a ne da trza na tapatalku. Sta ce mi ova silna jezgra onda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari