Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Trebalo bi da su identični, sa izuzetkom foto editora u Pro verziji.
Ja ga kupio dok je bio na nekom popustu, ali posle vidim da sada i nema neke razlike.

Ne znam kako je na free verziji, ali u ovoj novoj Pro verziji ima opcija za isključivanje avatara i slika, te radi bolje ukoliko si na 3G recimo. Probao sam jutros 4.4.7, ispravili su participated, lepo radi :)

Ma i na 2G možeš da koristiš kad isključiš avatare i slike.

Problem je free verzija. Na Pro sad kol'ko tol'ko ide glatko i bez bagova. Koje sam ja smece koristio do sad, mislio sam da je isto. ;)
Default podesavanja.

Jesam sve. Rekoh problem je Free verzija. Pro mnooogo bolje radi. Od sada nista free koristiti ako postoji Pro.

Meni vala free radi bez bagova jace od godinu dana. Bas sam zadovoljan.

Aj otvori npr purity temu za n4 na xda, rasiri onaj changelog i skroluj po stranici gore/dole. Na trenutke ce stopati. A gdje ima vise takvog sadrzaja potpuna blokada. Nije ni Pro savrsena ali je ipak bolja ili je placebo nemam pojma :d

Radi dobro kad posjecujes nezahtjevne stranice kao ovde na benchmarku.

Aha, pa moguce.
Samo bench pratim na TT i to po mnogo puta dnevno otvaram TT bas kao i ti. I uopste nema problema ;)

Aj otvori npr purity temu za n4 na xda, rasiri onaj changelog i skroluj po stranici gore/dole. Na trenutke ce stopati. A gdje ima vise takvog sadrzaja potpuna blokada. Nije ni Pro savrsena ali je ipak bolja ili je placebo nemam pojma :d

Radi dobro kad posjecujes nezahtjevne stranice kao ovde na benchmarku.

Stavi link na tu purity temu...ja korisitm free i ne zabada uopste..jedino ponekad nece da osvezi participated i unread kad ostane u memoriji..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281607
[ROM][GPL] [KK 4.4.2 KVT49L] ♦ PURITY ROM ♦ (Mako) 02/03
Rasiri changelog i skroluj, od pocetka do kraja stranice, zatrzace par puta.
Ako opet naletim na neku zahtjevnu temu ili nesto gdje mnogo baguje mogu postaviti, mada ne vidim svrhu postavljanja (jer znam da baguje i kod ostalih ali im ne smeta). Sa ovim specifikacijama tel bi trebao da melje sve pred sobom, a ne da trza na tapatalku. Sta ce mi ova silna jezgra onda.

Da,problem je u hardveru telefona.Aj procitaj sta pises pre nego sto postavis to ovde.

Da,problem je u hardveru telefona.Aj procitaj sta pises pre nego sto postavis to ovde.

Radi mi isto kao na SGSu :D Znam da nije konkretno do HWa, ali sta vrijedi taj dobar HW kad je sve ostalo krsina :d Necu ga preprodavati ili prodavati u dijelovima. Hocu da melje osnovne stvari bez bilo kakvih zastajkivanja, blokiranje i sl. Necu se vrtiti po meniju i diviti fluidnom radu.

Poslednja izmena:
A bre Stjepane, kao da ne znaš da je TT kršina od aplikacije, najgore optimizovana aplikacija za Android, valjda si skapirao to do sad :d
Može telefon da ima i 8 jezgara, "trzaće" u bilo kom slučaju.

Samo sto TT nema krstenu alternativu, ili ima ali mi nije je poznata?

Ima neki ForumFriend, danas ga video na PStoreu, gledajući TT.

Ja bez TT-a na telefonu ne mogu. 90% vremena koje gledam u telefon je TT. Ovaj forum sam npr mozda par puta posetio sa kompa. U stvari, svaki forum tako... Na trenutnoj verziji koju koristim (2.4.15) mogu da primetim samo dva baga, prvi takoreci nebitan sto ponekad ne otvori link kada kliknem na njega, nego trazi da kliknem ponovo i drugi, sto ne smem da kliknem na Youtube link jer odmah izlazi force close. E to bas smeta, ali ***...

Ja bez TT-a na telefonu ne mogu. 90% vremena koje gledam u telefon je TT. Ovaj forum sam npr mozda par puta posetio sa kompa. U stvari, svaki forum tako... Na trenutnoj verziji koju koristim (2.4.15) mogu da primetim samo dva baga, prvi takoreci nebitan sto ponekad ne otvori link kada kliknem na njega, nego trazi da kliknem ponovo i drugi, sto ne smem da kliknem na Youtube link jer odmah izlazi force close. E to bas smeta, ali ***...

Probaj 2.4.13 kod mene ne pravi takve bagove. Nikakve preciznije rečeno.
Izmedju te dve verzije nema skoro uopšte razlika a ako ti ova radi kao i kod mene onda imaš eliminisana i ta dva baga.
Jesi probao link koji je Stjepan postavljao, ima li trzanja kod tebe?

Trza i kod mene, kao i svaka strana na bilo kom forumu koja ima extra duge postove. Ali tako mi je bilo na svakoj verziji tt-a, pa ne uzimam za zlo. Probacu ovih dana kada budem imao vremena tvoju verziju pa cu videti, hvala u svakom slucaju...

Da nisi obrisao yt? Imam tu .15 dvojku i yt radi bez greške

Youtube radi, nismo se razumeli. Ali kada neko na forumu ostavi yt link i ja kliknem na njega, on se lepo otvori, odgledam i onda mi ispod njega na forumu izadje obavestenje: prinudno zatvaranje i izvestaj. I tako uvek. Pa onda ugasim tt i ulazim od pocetka. Malo smara ali sta da se radi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281607
[ROM][GPL] [KK 4.4.2 KVT49L] ♦ PURITY ROM ♦ (Mako) 02/03
Rasiri changelog i skroluj, od pocetka do kraja stranice, zatrzace par puta.
Ako opet naletim na neku zahtjevnu temu ili nesto gdje mnogo baguje mogu postaviti, mada ne vidim svrhu postavljanja (jer znam da baguje i kod ostalih ali im ne smeta). Sa ovim specifikacijama tel bi trebao da melje sve pred sobom, a ne da trza na tapatalku. Sta ce mi ova silna jezgra onda.

Probao sada, secka malo pri skrolu, nije fluidan bas, ali ne puca TT...

Kada je uključen tethering, da li je telefon dostupan za pozive i poruke?

Koji je dobar Browser protiv popupa ako uopste postoji. Chrome je bas los. Na pojedinim stranicama me zatrpava popupima. Iskacu reklame da sam zarazen virusom, baca me na google play (mobogenie, kaspersky, cache cleaner...), iskacu podpitanja...itd. Stvarno smara, obicno se desava na mobilephonetalku, mobilisimu, prilikom skidanja sa fajl hostera itd.

Edit:
Probah Operu Browser kako se ponasa, *** stavlja Chromea u dzep (toliko je cist browsing), jedino sto nema neki bookmarks sync :)

Edit2:

Djilke sto ne rece prije da je trebalo iskljuciti opciju 'reduce data usage'. Sad je konacno sve OK i na Chromu. :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno