Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja ne znam kakva da je ne bi u 2014 godini koristio iOS port nikada. Dovoljno govori koliko im je stalo.

Ha, ha... Prvi komentar na Google play za aplikaciju Rezultati je vrh :D

Kakav dizajn, užas

screenshot2014-03-07-14-.png

Ja sam zadovoljan :) Jeste da sam koristio bookmark za t.flashscore i da je sve isto ali aplikacija je mnogo brža od browsera tako da sam zadovoljan. Jedino bih jos voleo da ima home i away forma u standings-u.

@Stjepan
I ja imam adAway ali reklama se ne da :D

Poslednja izmena:
Probaj sa lucky patcher-om.
Ni jedna reklama mu se nije otela, mada nemam tu flashscore app...

Jel to ne mogu da se vide strelci i kartoni kad se udje u match details ili ja nesto ne radim dobro?
Ako ne moze onda je app zesca kanta. . .

Dovoljno za sklapanje tiketa u pokretu. Ipak je na kompu mnogo bolje kad se moze uci na bilo koji raniji medjusobni susret pa videti statistiku ako ima ili kvote kakve su bile.

Hahaha tacno, odmah na prvom pokretanju: Ova aplikacija se ne moze pokrenuti bez Google play usluga koje nedostaju na ovom telefonu :D

Ipak, iz drugog pokusaja sam usao bez GP usluga, jedino ako nece da radi bez njih.

Poslednja izmena:
Ja sam zadovoljan. Koristio sam je iz broswera i sada konacno mogu brze da bregledam.

Nego whatsapp mi kasni. Po 10min. Imam onaj pnf za fix toga, ali ne pomaze. Koji su intervali najbolji da ih stavim?

5 min. Ume whatsapp sam za sebe da zeza, sredi se uglavnom brzo.

Uzeh neki tel. a sve je na kineskom :)
Nema eng. jezika, prije sam imao neku app za prevod citavog sistema ali nisam sacuvao tu app... Ukoliko neko zna kako se to moze odradit neka iskuca :)
Hvala unaprijed

To zna da zavisi i od rutera.Na cisco epc 3925 se mahom ljudi zale na kasnjenje notifikacija,a ja mogu i licno da potvrdim:)

Ako pratite fudbalske rezultate zbog klađenja, po meni najbolja je Futbol24 aplikacija. Promene se registruju gotovo istog trenutka, a što je najbolje ima push notifikacije, tako da ne mora ni da bude pokrenuta, da bi pratili rezultate timova koji vas interesuje. Početak, kraj, utakmice, kartoni, strelci, itd, sve lepo i pregledno.

Poslednja izmena:
Ima. Samo nema na svim utakmicama. Polako ljudi bice apdejta pa ce ispraviti sta ne valjda, gde ste odmah zapeli?

Izgleda da ce nece moci blokirati Ads u Flashscore preko Adawaya tj. hostsa. Pokusao sam ali samo blokira stranicu u browseru kad se otvori. Ovde bi mozda onaj MinGuard odradjivao posao :)

'ads.livesportmedia.eu'

***, kako restartujem fon, tako mi se izbrise flashscore, sa ovakvim se problemom jos uvek nisam susretao...

Vrh Dno