Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

To mi vec u bookmarksu (eng. verzija)... :) Nego mi cudno za ovo sto napisah malopre...

Poslednja izmena:
Meni "Rezultati" rade odlicno. Verujem da ce biti jos bolje sa sledecim apdejtima.

Evo da napisem utiske o Flascoreu posle dana koriscenja. Aplikacija sasvim dobra, sto je najvaznije brzo radi. Ima strelaca i kartona, ali nema za sve lige. Ono sto meni nedostaje su podesavanja, npr. podesavanje zvuka zvona obavestenja za golove. Notifikacije inace rade (ne znam da li bi radile da se apk prebaci na sd karticu?). Definitivno cu joj dati sansu umesto dosadasnjeg soccer livescorea. Ps. Ako neko zna kako da se nadju podesavanja neka napise.

Upravo sam restartovao i jos je tu, to je nesto do tebe... Jos bi mi samo falilo da neataje posle restarta, malo je bilo sto sam zbog nje morao da instaliram Google play usluge :D Ali mi nikako ne ide u glavu kako napravise aplikaciju bez podesavanja :confused:

SwiftKey posla 2mb u pozadini za 7 dana.
Da li je to normalno? :)

Pa imaš sync tako da sve zavisi na koliko si postavio, ali normalno je :)

Interesuje me da li se komplet zvuk svih aplikacija moze prebaciti na BT slusalicu? Pozivi rade cim se upari, ali youtube, ili neke druge slicne aplikacije pustaju zvuk na interni zvucnik i kad je hands free uparen. Da li se ovo resava sa nekom aplikacijom, ili u samom stelovanju telefona i kako? Galaxy S3 je u pitanju.

Dali neko zna kako se zove aplikacija, kada se udaljite od mobilnog da se on oglašava tako da ne možete da ga zaboravite

Interesuje me da li se komplet zvuk svih aplikacija moze prebaciti na BT slusalicu? Pozivi rade cim se upari, ali youtube, ili neke druge slicne aplikacije pustaju zvuk na interni zvucnik i kad je hands free uparen. Da li se ovo resava sa nekom aplikacijom, ili u samom stelovanju telefona i kako? Galaxy S3 je u pitanju.

to ti zavisi i od bt hands-free uređaja
jabrini koji imaju bt3 po default - u podržavaju, platronics (mislim na ove modele kojih ima kod nas) ne
za ostale ne znam, a ne znam ni da li se to može app postići, možda i ima neka

Poslednja izmena:

Ako nekom bude trebala slicna stvar, sa ovom aplikacijom se vrlo lako prebaci media na bt hf, SoundAbout - Android Apps on Google Play
Share link:SoundAbout - Android Apps on Google Play http://www.google.rs/url?sa=t&sourc...kwMDes22Ird5XxIGA&sig2=jS4O8eRrnENwkd1c-YWXBg ——by @UC Browser

to ti zavisi i od bt hands-free uređaja
jabrini koji imaju bt3 po default - u podržavaju, platronics (mislim na ove modele kojih ima kod nas) ne
za ostale ne znam, a ne znam ni da li se to može app postići, možda i ima neka

Plantronics M55 podržava A2DP i svaki zvuk sa telefona (Galaxy Nexus) prenosi se na slušalicu.

Meni Sony bt slušalice i betasphere bt zvučnik imaju opcije i za pozive i za multimediju, kada uđeš u bt settings u androidu. Automatski se oba uključe kada povežem uređaje.

Da li postoji neka aplikacija (ili drugi nacin) na koji se moze poslati ruza i cestitka za 8-i mart? Onako znakovno nacrtana ruza recimo...

Има у воцапу ;-)

Mislio sam iskljucivo SMS-om da se posalje (a ovo "na android telefon" sam pomenuo zbog prikaze slike/znakova). Ima ljudi koji imaju android telefone a ne koriste WA/Viber... Nazalost...

Koja kršina ovaj tapatalk. Zablokira na pojedinim stranicama da moram restartovati telefon.

Vidi ti da nije nešto do telefona, hoće i meni TT da zabode, ali nikad nisam morao restartovati telefon.

Zamrzne se i izbaci ono not responding wait close itd. Ja tapnem wait i nastavi zabadati. Da tapnem close zatvorio bi. A da ne pricam koliko laguje na stranicama gdje ima mao viae texta/slika. Prosto me nervira nekad ovaj Android :banghead: da bi mu yebo kevu.
Nece ga moje oci vise vidjeti bas iz ovih razloga neshvatljivog zabadanja. Koji mu djavo sluze ta #eben# 4 jezgra i ko fol 2gb rama :)

Poslednja izmena:

U podešavanjima uređaja. E sad, ja to nemam za sve. Nekada u opcijama imam samo unpair, a nekada imam i te dodatne. Probao sam nekoliko usb bt dongle i nijedan nije imao tu mogućnost, a onaj ugrađen na plocu ima. Napravicu ti ss kada dodjem kući.

Meni od 4.4.4 verzije nije pukao TT. Pre se dešavalo, ali od ovoga ne. Evo i ova nova verzija 4.4.7 radi lepo.

meni radi bez greške takođe. A nisam nešto dugo korisnik :)

Puca po par desetina puta na dan, jer ga dosta i koristim (skoro najvise). Dodjem do nekih stranica i pukne, pa ih moram izbjegavati. Yebem ti to koriscenje, ko po jajima. Koristim Free verziju, ostaje da jedino probam Pro da vidim ima li razlike.
Pa ako koristiti ovaj forum tu rijetko puca. Rekih gdje ima dosta slika i texta (i mozda gif avatara) tu ga nigdje nema.

Poslednja izmena:
Stjepane, Tapatalk jeste krš, ali ne puca. Niti ti je kriv telefon. Možda nisi dovoljno undervoltovao, malo je -150mV. ;)

Meni ne puca, niti laguje. Ima poneki bag ali nista strasno

I ja mrzim Tapatalk, ali da budem iskren, ne sećam se da mi je ikad pukao TT, a imam 4-5 foruma koje posećujem. Probaj Pro verziju.

Vrh Dno