- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Bolja je opcija t.rezultati.com barem nema reklama 
Interesuje me da li se komplet zvuk svih aplikacija moze prebaciti na BT slusalicu? Pozivi rade cim se upari, ali youtube, ili neke druge slicne aplikacije pustaju zvuk na interni zvucnik i kad je hands free uparen. Da li se ovo resava sa nekom aplikacijom, ili u samom stelovanju telefona i kako? Galaxy S3 je u pitanju.
Dali neko zna kako se zove aplikacija, kada se udaljite od mobilnog da se on oglašava tako da ne možete da ga zaboravite
Interesuje me da li se komplet zvuk svih aplikacija moze prebaciti na BT slusalicu? Pozivi rade cim se upari, ali youtube, ili neke druge slicne aplikacije pustaju zvuk na interni zvucnik i kad je hands free uparen. Da li se ovo resava sa nekom aplikacijom, ili u samom stelovanju telefona i kako? Galaxy S3 je u pitanju.
to ti zavisi i od bt hands-free uređaja
jabrini koji imaju bt3 po default - u podržavaju, platronics (mislim na ove modele kojih ima kod nas) ne
za ostale ne znam, a ne znam ni da li se to može app postići, možda i ima neka
Stjepane, Tapatalk jeste krš, ali ne puca. Niti ti je kriv telefon. Možda nisi dovoljno undervoltovao, malo je -150mV.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari