Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel ima jos neko ovakav FB? Pojavio mi se jos pre nedelju dana i mnogo mi nepraktican i kasne obavestenja a niko od drugova nema ovako nesto. :(
Verzija aplikacije: 6.0.0.28.28
musygube.jpg

Jel ima neka aplikacija manje komplikovanija od taskera, koja će da pali i gasi 3g i silent u određeno vreme?

Brzinski sam prošao kroz aplikaciju i nisam video 2g i 3g toggle. Ima za silent, ali ovo, nisam video.

Jel ima jos neko ovakav FB? Pojavio mi se jos pre nedelju dana i mnogo mi nepraktican i kasne obavestenja a niko od drugova nema ovako nesto. :(
musygube.jpg

Interfejs nema veze sa verzijom aplikacije, jer ja imam alfa verziju, v8.nešto, a i dalje mi je stari interfejs.

App povlači sa Weba sadržaj, pa ako tamo imaš zeleno svetlo za novi interfejs, onda ćeš ga imati i u aplikaciji. E sad, videćeš hoće li ti se zadržati taj ili će opet nešto menjati :)

Poslednja izmena:
ideja: naći link za podcaste i naći onda klijent koji dozvoljava učitavanje sa URL-a. Ja bih probao tako.

Link imam, ali nikad nisam baratao sa podcast na androidu, zato sam pitao. Znaci, sada mi samo treba apk koja ce mi ucitati link, samo koja :)? Ako neko na ovaj nacin ucitava podcast, neka podeli sa nama, hvala!

potraži na Play Storeu ili googlaj "load podcast from url app", verovatno će biti berićetno :)

U dva posta gore, apk koju mi je preporucio Zare, samo sam u opcijama pored engleskog dodao Serbian i samim tim trazi i nase podcast-ove. To je cela filozofija. Inace apk je odlicna, vrlo lako se download-uje zeljen sadrzaj.

Cemu zapravo sluzi ova aplikacija Google play usluge ili Google play podesavanja, tako nesto? Zelena neka ikonica je bila valjda. Sama se nekako bila instalirala u telefonu jos davno, nikad nisam usao da vidim sta je, a sad sam je sasvim slucajno izbrisao pa ne znam sta sam izbrisao, mozda je nesto vazno bilo? :)

podešavanja za neke Googleove servise. nisi mnogo propustio :)

U dva posta gore, apk koju mi je preporucio Zare, samo sam u opcijama pored engleskog dodao Serbian i samim tim trazi i nase podcast-ove. To je cela filozofija. Inace apk je odlicna, vrlo lako se download-uje zeljen sadrzaj.

Gde se tacno nalazi ta opcija gde si dodao srpski ? ;)

Poslednja izmena:
I ja imam tu verziju ali mi nije takav interfejs, bar zasad.

Nazad
Vrh Dno