Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@Syntaur, znam sve tako i uradim... Evo sad cu opet sve deinstalirati pa opet pokusati.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Samo prvi put radi normalno i to je to.

Uzbaci ovo, pokrene se i vrti, vrti....

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
5f2439a0a382326567a73ed0b8d63687.jpg
961a36a9cf1957e1b70da7c136cbc907.jpg

Poslednja izmena:
Samo kada bi mi neko objasnio kako da unpinujem caskanja na viberu. Znam da bi trebalo da kada dugo držim ponudi opciju unpin ali nema. I nemam nikakvu opciju da unpinujem caskanja....strasno

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Samo tu moze da se otkaci. Ponudi li ti ostale opcije kad zadrzis dugo prst na tom cetu?

Zanimljivo, sad baš gledam i ta opcija je nestala. Nudi druga ćaskanja da pinujem al već pinovano nema opciju unpin :)

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Zadrži, sakrij na 30 dana. Onda ga nađi dole i ponovo zadrži i poništi sakrivanje. I pin je sklonjen. Malo glupo ali funkcioniše.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Zadrži, sakrij na 30 dana. Onda ga nađi dole i ponovo zadrži i poništi sakrivanje. I pin je sklonjen. Malo glupo ali funkcioniše.

Totalni *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*luk

Kad god vidim da se neka aplikacija, viber pogotovo, ažurirala, nije mi dobro

Ustvari opcija "ukloni ovo ćaskanje" obavlja funkciju UNPIN
9efda8d7c3588bf8aafaae292787a2b5.jpg

Da li neko koristi neku app za hacker news?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Da li je moguce da u isto vreme pustim neku pesmu sa youtube-a i da ukljucim kameru da snima?
Hocu da uz video snimak ide i zvuk od pesme sa youtube-a.
Kako to postici?

Aj da probam

Zeza vas brljav prevod na srpski, kao i obično. Na engleskom je ta opcija tu i zove se Unpin this chat.
Naravno, naš loš prevod podrazumeva da ćeš obrisati celu konverzaciju, a ne ukloniti je sa liste prioritetnih.

Pustiš je kao audio pa snimaš kamerom. A pravo rešenje je da dodaš željenu pesmu naknadno u nekoj aplikaciji, ima ih dosta za android.

Cim krene snimanje, svaki audio se iskljucuje, kada se koristi stock camera (ili bilo koja popularnija). To je moguce u nekim aplikacijama kojima je to maltene jedina svrha - pr. 1 i pr. 2

@e46glogi Probaj da eksperimentises sa drugim verzijama Vanced, ta se ocito ne moze naterati da radi dobro na tom uredjaju.

Pa poslao sam ti ja "foru", ne postprodukcija, vec bas to sto si trazio.

Šta je hacker news?

Cim krene snimanje, svaki audio se iskljucuje, kada se koristi stock camera (ili bilo koja popularnija). To je moguce u nekim aplikacijama kojima je to maltene jedina svrha - pr. 1 i pr. 2

@e46glogi Probaj da eksperimentises sa drugim verzijama Vanced, ta se ocito ne moze naterati da radi dobro na tom uredjaju.
Evo ja probao stock N10 + vanced i radi bez problema.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Zeza vas brljav prevod na srpski, kao i obično. Na engleskom je ta opcija tu i zove se Unpin this chat.
Naravno, naš loš prevod podrazumeva da ćeš obrisati celu konverzaciju, a ne ukloniti je sa liste prioritetnih.
U pravu si. Kakvi su pacijenti. Neverovatno.

Zna li neko gde ima da se skine najnoviji lazyflasher? Ja sam našao neku stariju verziju koja izgleda ne radi na Androidu 10 (MIUI 11). Flešuje se sve ok, ali kasnije neće da se butije.

Edit: Možda sam okačio u pogrešnu temu?

Poslednja izmena:
Jesi. Pitaj u odgovarajućoj temi za tvoj telefon.

Jedno pitanje. Podesen mi je Private DNS na dns.adguard.com, ali mi blokira gomilu slika sa amazona. Npr. ako na nekom review sajtu imaju slike embedovane sa amazona, to mi sve blokira. Jel postoji neki nacin da se to stavi na whote list ili da se nekako resi? Ili mozda neka alternativa ovom dns-u?

Čudno, koristim i Amazon (i sajt i app) i taj DNS i nisam imao tih problema.

Ni kod mene nema problema sa dns-om. Jedini problem sa njim je kad hoću da pustim hbo go...

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Nisam mislio da mi amazon ne radi, ali neke stranice gde ima slika sa Amazona, ne učitava ih. Isključim Private DNS i sve radi.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno