Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala...probao...instalira ali neće...prijavi nešto oko kernela....ma nema veze...
Kad mi se bude dalo,možda promenim Room

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Probaj da je stavis u system app pa promeni permission kao za druge sistemske aplikacije

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Američki Google Play account, pristupate preko VPN aplikacije, ili postoji i neka druga fora..?
Koju VPN aplikaciju preporučujete, free..

Mislim da IP nije bitan, već na koju zemlju si ga otvorio i na koju adresu. Kako ti je to rešeno i imaš li nekih problema?

Konkretno tražim Datally (Google aplikacija) imam Serbian account.

Mislio sam da je dostupna samo za USA. Bio sam je već pronašao na apk mirror, ali sam zbog update-a hteo sa PS da je instaliram, mada mi već bilo sumnjivo da je poslednja verzija iz 2018.

Sada vidim da se ne zna razlog, samo je povučena sa PS i to je to. Ne sećam se da sam je primetio ni u The Google Graveyard listi,( lista je poduža). Ranije sam je koristio, kraće vreme, potezala se priča oko privatnosti i gde kreira VPN server, pa mislim da je iz tih nekih razloga i povučena. Sada čitam da poslednja verzija sa PS, koja je bila, nije kompatibilna sa A10, a verzija sa apk mirror mi je sinoć radila normalno, nije prijavljivala tu inkompatibilnost, što znači da je apk mirror verzija modovana.

Poslednja izmena od urednika:
Kakva je sada fora sa Youtube Vanced, radi samo verzija koja se skine direktno sa njihovog sajta?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Zašto bi je skidao sa nekog drugog mesta?
Kod mene radi non root verzija i na otključanom i na drugom, (nikada otljučavanom) bl-u. Dva različita uređaja, podrazumeva se.

Za Honor 8 treba posebna verzija?
f6ca8fbe2c9f9a6f0a2840114f3901bd.jpg

Zašto bi je skidao sa nekog drugog mesta?
Kod mene radi non root verzija i na otključanom i na drugom, (nikada otljučavanom) bl-u. Dva različita uređaja, podrazumeva se.
Zbog ove Split aplikacije, jer nece da mi instalira, tj kao uradi instalaciju ali nema ga nigde. Na telefonu mi radi savrseno neka verzija od pre, a ovo nece kada instaliram u autu na multimediji. Pokusao sam da prebacim na nju i micro g sa telefona instalira se radi ok i posle izbaci gresku, zato sto nije preuzeto sa sajta.

Primetio sam da Vanced više nema kao Magisk modul.

SAI aplikacija je samo split apk installer, proveri koju Vanced varijantu si izabrao. Pre nje sam Vanced zip uvek instalirao iz custom recovery moda. MicroG je tu da bi mogao da se loguješ sa Google acc iz Vanced.
Instaliraš prvo MicroG, pa onda Vanced.
Uvek instaliram Non Root verziju, nikakvih problema sa instalacijom nisam imao.
To je cela mudrost Vanced instalacije .

Pazi stvarno, pre neki dan je bio modul.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

@Syntaur, znam sve tako i uradim... Evo sad cu opet sve deinstalirati pa opet pokusati.

Poslednja izmena:
Aha, onemogucen je YT, tu verziji na telefonu imam, nju sam i probao na multimediju.

Da mozda yt vanced ima negde skrivenu opciju za repeat? :)

Vanced options pa onda ideš na Misc i tu ima...

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Počela je da mi iskače ovo upozorenje kad startujem kameru.
Jel to neki drugi program koristi kameru i gde to da vidim/isključim?
Restar telefona nekad pomaže, nekad ne... Screenshot_20200430-074853-01.jpg

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

jedno mozda laicko pitanje...
kolege i ja koristimo Spark mail aplikaciju.
zanima me kako mogu da namestim da notifikacija stoji na ekranu sve dok ja ne procitam taj mejl.

desava se da ako kolega pre mene otvori mejl na svom fonu, kod mene nestane notifikacija sa ekrana.

Pređite na POP3 protokol sa opcijom da se e-mail ostavlja na serveru, umesto sadašnjeg IMAP-a.

Ili, elegantnije rešenje, neka se svaki e-mail sa tog naloga forwarduje posebno tebi i kolegi, tako ćete obojica imati odvojene kopije e-mailova i kada jedan pročita e-mail, to neće uticati na onog drugog.

hvala na odgovoru, pokusacu da odradim jedno ili drugo u zavisnosti sta bude lakse izvodljivo.

nisam uspeo da se snadjem do sada. moze li neki info gde mogu to da pogledam pa da probam da podesim?

mejl je otvoren na zakupljenom hostingu, nije gmail u pitanju.

Odgovorio sam ti na poruku sa uputstvom kako da središ forwarding na cPanelu :)

Vrh Dno