Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam zeni namestio private dns i njoj ne zaustavlja reklame a meni zaustavlja.

Moze li se sa jednog YT kanala prebaciti odredjeni broj videa na drugi YT kanal?

Sta se desava sa aplikacijom word? Kad hocu da je otvorim pokusa da se pokrene i prekine sa radom?

Note 10+

Jedno pitanje. Podesen mi je Private DNS na dns.adguard.com, ali mi blokira gomilu slika sa amazona. Npr. ako na nekom review sajtu imaju slike embedovane sa amazona, to mi sve blokira. Jel postoji neki nacin da se to stavi na whote list ili da se nekako resi? Ili mozda neka alternativa ovom dns-u?
Blokada (app) je mnooogo bolja stvar, pa skoro i za root-ovane telefone. Prednost Blokade je sto ima i log, pa vidis sta blokira i dodas u whitelist.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nisam pokusao, da li rade placene aplikacije na vise uredjaja vezane za isti nalog.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Preporuka za viber a da mogu 2 naloga? Parallel space nekad radi nekad ne sto se tice notifikacija. Neko je pisao modovan viber ali nisam vidjao nista gde mogu 2 naloga?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Imaš nekoliko dual app servisa.
Ja koristim twin app, Ali imaš i dual Space, dual app app clone...

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Kako misliš brzinu? Za koliko si presao tu distancu, ili koliko brzo ides?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Dobar je Runtastic, ja sam ga koristio dok sam imao Huawei, sada koristim Samsung health.

Sta je ovo ceo forum trci.
Salu na stranu. Meni su uvek obavljale dobro posao strava i nike run club.
Runtastic je isto ok. U sustini sve je to isto. Na kraju biras po interfejsu koji ti odg.
Dosta ranije sam koristio samo endomondo.

Poslednja izmena:
Nije toliko ni do interfejsa koliko do toga ko ti je od ljudi koje znaš na kojoj platformi.
Strava ima odličnu mrežu, Adidas osetno manju.

Neka app kojom mogu da pratim rute kojima sam se kretao?

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Orux Maps sa njihovog sajta ili Locus Map sa Play Storea su standard.

Pozdrav svima. Po specifikacijma imam barometar kao jedan od senzora na telefonu. Da li postoji app sa kojom bih nekako mogao da ga iskoristim?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Taj senzor služi kao pomoć GPS-u pri određivanju visine, aplikacije koriste podatke sa meteoroloških stanica.

Šta će GPS-u pomoć za za nadmorsku visinu? Mislim, ako zna dođe si levo, desno, gore, dole, valjda zna i gde si "ispod", "iznad"?
Barometar je nekada ljudima značio da prognoziraju kišu, zato se i čitao kao podatak uz temperaturu i smer i brzinu vetra.
Naravno da znam da može da se koristi i za nadmorsku visinu ali na uređajima bez GPS-a .

Poslednja izmena:
Vrh Dno