Blokada (app) je mnooogo bolja stvar, pa skoro i za root-ovane telefone. Prednost Blokade je sto ima i log, pa vidis sta blokira i dodas u whitelist.Jedno pitanje. Podesen mi je Private DNS na dns.adguard.com, ali mi blokira gomilu slika sa amazona. Npr. ako na nekom review sajtu imaju slike embedovane sa amazona, to mi sve blokira. Jel postoji neki nacin da se to stavi na whote list ili da se nekako resi? Ili mozda neka alternativa ovom dns-u?
Mislio sam da mi pokaže kojom prosečnom brzinom sam prešao distancu, ali nije bitno. Dovoljno je da mi kaze distancu i vreme, pa ću sam izračunati.Kako misliš brzinu? Za koliko si presao tu distancu, ili koliko brzo ides?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Mislio sam da mi pokaže kojom prosečnom brzinom sam prešao distancu, ali nije bitno. Dovoljno je da mi kaze distancu i vreme, pa ću sam izračunati.
Koristim Runtastic koji se od skoro zove adidas.Mislio sam da mi pokaže kojom prosečnom brzinom sam prešao distancu.
Relive je fantastična.Jel može predlog za aplikaciju koja meri pređenu distancu i brzinu?
Nije podrzano skidanje iz Playstore za za Srbiju.Microsoft je konačno izbacio Bing Wallpaper aplikaciju, pored pregleda fotki postoji mogućnost automatskog menjanja pozadine ..
Videli da postoje mnoge custom app za to pa rešili da naprave hehe.
https://winaero.com/blog/microsoft-has-released-bing-wallpapers-app-for-android/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari