Bas gledam da kupim jedan. Imas li ti neki predlog, sta koristis? Meni je bitno da ima malo jaci domet. Slazes li se sa Salcem?ima u meniju da se podesi osetljivost
Nije mi jasno sto kupujte taj c120,
privuce vas punjiva baterija?
tastatura?
mislim da ne postoji gori air mouse od tog, a tu bateriju cete puniti svaki cas.
Bice vise na punjacu nego u upotrebi.
Pa bas i ne...Slazes li se sa Salcem?
Gledam na aliju boxovi sa amlogic s905w2 imaju da se kupe vec od 22$S905w2 podrzavaju AV1 a S905x3 koji je bolji ne???
Uspeo sam, hvala!Пробај са ОК и смањење звука. Истовремено, наравно.
Streamview wants to launch the Nokia Streaming Box 8010 at the end of November 2022 at a price of 160€.
Nokia 8010 = Homatics Box R 4K Plus
OEM: SEI Robotics
Pa nije bitan brend ali ti kineski kung fu nemaju sertifikate,licence,sistem nije original Google TV vec neka tarabaU vezi Android TV box, nema šta da nađeš ispod 50-60€ za opciju 4GB ram/32GB rom, tako da ako hoćeš kvalitetnije nešto a ne kinesko, kako ovde neki kažu da ne valja, a ja tvrdim suprotno, jer 2 imam koji rade besprekorno već drugu godinu non-stop, onda razmišljaj i pripremi novce za brendove od 100-250€.
Ovo može da mu završi i najjeftini FireTv lite uz neki USB hub.max rezolucije 1080HD/60 fps
Koji box bi ste preporucili za youtube,kodi balkan green za ex-yu kanale i gledanje filmova i serija sa usb-a ili eksternog HDD-a max rezolucije 1080HD/60 fps.Mi box S je 60 jura a nedaje mi se toliko za njega jer sam vec uzeo chromecast za dnevni boravak i tu su me odrali xD
Ako bih slucajno znao sa mi kazes koji se najmanje grije pa da potvrdim pazar.X96 Max+ 4GB/32GB S905X3
Tanix TX4 Pro 4GB/32G S905X4
X96 X4 4GB/32G S905X4
HvalaИмао сам први са списка и задржао се код мене 2-3 дана, баш из разлога што се добро греје. Прелазио је 90С.
За остале немам појма, таникс ми улива више поверења. Али можеш погледати на каналу TECHNOZON.
I rus ga preporucuje a moze i da se moduje.Имао сам први са списка и задржао се код мене 2-3 дана, баш из разлога што се добро греје. Прелазио је 90С.
За остале немам појма, таникс ми улива више поверења. Али можеш погледати на каналу TECHNOZON.
"Koji box" početak njegovog posta.Koliko se razumem pod box je mislio android box, a zatim je pomenuo i mi box koji je android box, i nigde ne potencira uguravanje tih vaših firetv ubadanje u TV USB, nego, malo bolje čitaj šta ko piše i šta ko pita.Ako je post od poparakrava u pitanju nije tražen nikakav snažan android uređaj. Android nije ni pomenut, kao ni 40 evra...
Ovo može da mu završi i najjeftini FireTv lite uz neki USB hub.
Taj Rus preporučuje svaki kineski box je preporučio, što znači da je samo reklamer za prodaju kineskih boxI rus ga preporucuje a moze i da se moduje.
A sta ce rusima fire tv?"Koji box" početak njegovog posta.Koliko se razumem pod box je mislio android box, a zatim je pomenuo i mi box koji je android box, i nigde ne potencira uguravanje tih vaših firetv ubadanje u TV USB, nego, malo bolje čitaj šta ko piše i šta ko pita.
Taj Rus preporučuje svaki kineski box je preporučio, što znači da je samo reklamer za prodaju kineskih box
"Koji box" početak njegovog posta.Koliko se razumem pod box je mislio android box, a zatim je pomenuo i mi box koji je android box, i nigde ne potencira uguravanje tih vaših firetv ubadanje u TV USB, nego, malo bolje čitaj šta ko piše i šta ko pita.
Taj Rus preporučuje svaki kineski box je preporučio, što znači da je samo reklamer za prodaju kineskih box
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari