kako moze da se kaze da su "isti u dlaku"?Thomson 270 cena 149 evra, Onn 4 pro sa slanjem iz US oko 80 USD a isti uredjaj u dlaku
al sam promasio cenu skoro za duplo, alaviji su nego sto sam mislio.Pre ce biti 79.99eur
Samo se odnosi na wi fi kanale koji se koriste u US, ali uredjaj radi u Evropi bez problema naročito na 5 ghz mreži uostalom ima eternet ulazНа шта се односи ово за Онн 4 про:
Није ли због пуњача то наведено само?
- U.S. and Puerto Rico Compatible Only
Бокс је... па да кажемо - сличан. Даљински је исти 1/1. Кутија... тотално небитна ствар, али наравно није иста. И за крај - бокс наравно физички није исти, али је сличан... У смислу величине, лампица на врху, физичког прекидача са предње стране, распореда конектора са задње стране...kako moze da se kaze da su "isti u dlaku"?
Boks nije isti, daljinski nije isti, kutija nije ista, a ni cena nije ista.
al sam promasio cenu skoro za duplo, alaviji su nego sto sam mislio.![]()
Punjac je auto voltage znaci 110/230v ali za razliku od vecine boksova ovaj je DC12v, i ako se dobro secam ima 18wati, tako da ne bi trebao da crkne od iscrpljenosti. 😁
Jedina mana je sto nema malo deblji kabl vec genericki tanki kablic.
XIAOMI Mi TV Stick, i dalje ne treba trazitiJel postoji neki slicnog kvaliteta kao ONN 4k pro a da je u formi sticka, tj manji?
Prva iskustva, brzina, zvuk , Dolby vision , Dolby atmos, sideload....Napokon stigla mašina (Onn 4K Pro, da ne kažem Walmart box),
Pogledajte prilog 464237
Sasvim korektan uređaj kao Google TV sa (meni bar) korisnim dodatkom zvučnika i "Hands-free mic with Hey Google" opcijom. Ima i fizički prekidač za gašenje zvučnika za paranoične, lan i USB 3.0.
Iz nekog razloga monitor mi u podešavanjima nije prepoznao kao 4K ali na TV radi kako treba.
Za nepunih 50 baka, puna kapa.
Neko je ranije predložio TV Bro (browser). Hvala, odlična stvar.
HvalaIz ugla korisnika Chromecast with Google TV, to je to. Malo izmenjen launcher (tipa raspored redova) i sve radi kako treba. Drugacije mi se ponasa CEC, ovde potpuno preuzima power i volume kako se i podrazumeva (na CC nije). Google assistant mi radi isto kao i na MI Smart Speakeru. Daljinac ima pozadinsko osvetljenje. Dolbi, to ne znam. Atmos vidim da mi napise na Tesli, Vizion racunam da nema (Tesla). Sideload bez problema (radio iz TV Bro browsera). Cita exFAT preko USB A 3.0. Sve sto inace koristim radi (Stremio, Smart YT TV, VLC, Plex...) sto se danas i ocekuje od bilo kog 4K multimedija uredjaja. Nema ih vise losih.
Prednost onn-a je prvenstveno cena (ko moze da ga dobije iz USA) + kome treba hands free Google assistant (moj slucaj kontrola plafonjera, klime, TVa, soundbara). Za moju upotrebu ima vise mogucnosti od CC with Google TV i Fire Stick Max i to za manje para (ono sto im je svima zajednicko radi u istom kvalitetu, bar ne primecujem razliku).
CC ide u deciju sobu, Fire Stick 4K iz decije kod starih roditelja, njihov FS Lite za rezervu i tako... priroda se obnavlja... mislim da sam definitivno zavrsio kupovinu ovakvih uredjaja dok god su postojeci u funkciji. Ne vidim sta bi mi jos od funkcija trebalo pa kao da pozelim to novo.
promenjeno je na sajtu sad je sa osvetljenjem.Што се поручивања ONN 4K pro тиче - вероватно ће бити као и са верзијом даљинца са позадинским осветљењем. Дакле - шта ти западне.
Најсигурније ће бити да неко лично узме у wallmart-у. Мада... Логично ми је да тек у радњама буде модел за америћко тржиште. У том случају решење је VPN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari