Daleko od toga da je smeće ili ima neki problem ili ne znaš da ga koristiš.Uh, reći da Xiaomi stick 4k radi extra je baš stretch 😂 imam ga, i realno stick je smeće obično.
Da si na boxu koristio TV-Bro browser, mogao si pomoću njega da skineš apk i instaliraš je, bez potrebe za drugim aplikacijama. TV-Bro instaliraš sa Play store.Neki dan sam se nešto nameračio da gledam hvatanje bustera SpaceX. Na YT gomila nekih gluposti i ne mož naći stream. Pomalo iznerviran setim se da je Musk pisao da imaju novu app Xtv. Na pleju nema ovo ono na kompu vidim ima ali kao nije dostupna. Nađem na apk mirroru, skinem; da instaliram sa X-plore. Neće. Ono kao X-PLORE ne prepoznaje apk. Onda sam tražio Files jelte logično... nemam na uređaju a na pleju kao Files google app nije dostupno na ovom uređaju (vontar). Aj na plej traži apk instaler izbaci mi apk mirror instaler. Štagod. Instaliram ga. Instaliram XTV napravim autentikaciju... buster već uhvaćen. Demit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari