Uzeo sam sa Alija kuler za Vontar w2 i stvarno završava posao. Hladi za svaki dinar 😀. Evo snimio sam i video kako to izgleda
Nepotreban je za normalno koriscenje i kad ambijentalna temperatura nije visoka. Al pusti nesto u 4K ili neku igricu u letnjem periodu gde je temp do 30 stepeni i temperatura čipova ode u max.Ovo je bio samo dobar primer da je ventilator potpuno nepotreban.
jel se zna mozda cena ? hvalaThomson Streaming Box Plus 270 | 270
THOMSON Streaming Box Plus is designed to bring the ultimate cinematic atmosphere to your living room at a competitive price. With stunning 4K Ultra HD resolution, Dolby Vision, and immersive Dolby Atmos sound, every movie night will feel like a theater…tv.mythomson.com
Evropska varijanta onn 4K pro, prodaja uskoro počinje
Još ne, tek se danas pojavila reklama, čim nadjem javljamjel se zna mozda cena ? hvala
HDR HDR plus, Dolby vision i Dolby Atmos , da li je ARC ili EARC,Pre ce biti 79.99eur
Ja vec neko vreme koristim Onn 4K Pro, i odusevljen sam uredjajem.
Sve je vrlo dobro napravljeno, a dizajn same kutije me previse podseca na google nest mini i misljenja sam da je to neki njihov odbacen kao neuspeo dizajn posto je kvalitet izrade na nivou nest mini serije samo sto je cetvrtast i deblji pa nije tako elegantan i ako je lep.
Na bocnoj strani postoji prekidac za mikrofon kojim se isti iskljucuje i to signalizira sa lampicama na prednjoj strani boksa.
Na prednjoj strani kutije imate dugme find my remote koje zadrzite, i daljinski pocinje da svetli i ispusta zvuk.
Daljinski je verovatno najbolji u klasi Google dizajn daljinaca, ima pozadinsko svetlo i find my remote opciju,
uz veliku napomenu da ta opcija radi samo sa alkalnim baterijama, punjive jednostavno ne rade za find my remote.
daljinski takodje poseduje IR sto je stvarno lepo videti i lako se povezuje sa vasim TV.
Lan prikljucak poseduje od 100mbit, i iskreno nisam ga ni probao, jer nema nikakvog smisla jer uredjaj poseduje wifi 6 podrsku
Wifi sam testirao i na 5ghz merim svaki put do 500mbit, i to je ujedno najveca brzina koju sam ja izmerio na nekom boksu, mada mislim da tu usko grlo postaje moj wifi ruter a da sam uredjaj moze vise.
Uz opasku da vise definitivno nije potrebno ali on moze.
Ja koristim google assistenta tako da sam odmah testirao i njegov zvucnik, pa ce mozda i to nekoga zanimati.
Zvucnik se lepo i jasno cuje, mikrofon mi se cini da ima samo jedan, i definitivno nije osetljiv kao sto su google uredjaji koji bukvalno mogu da "cuju" sta se kaze iz druge ili trece prostorije.
Takodje da napomenem da je nekako gluplji od standardnog google zvucnika, i drugacije izvrsava komande, verovatno zbog google TV,
ali sam nedovoljno to testirao jer me je nerviralo a pored imam google nest hub koji to radi bez greske, tako da ostavljam za neki drugi put.
Ono sto je razocarenje je sto zvucnik moze da prica ali ne moze da svira,
i to sam naknadno video da se mnogi zale na to i ocekuju da ce to nekim apdejtom da rese da se ponasa kao pravi google sertifikovan zvucnik, jer on to i jeste.
Testirao sam i BT slusalice, video, sve to uredno radi bez greske, nisam tu nasao nikakve zamerke.
Stremio radi odlicno, za razliku od mi boxa ovaj pusta 4k strimove isto kao 1080p ako ne i brze, nista bafer, nista cekanje.
Igrice takodje testirao, sa BT kontrolerom, sve radi bez greske, instalira se sve u sekundi.
Opticki izlaz nema, to je minus,
bolje da su njega stavili kao na Mi box nego sto su stavili lan port koji je sporiji od wifi.
Testirao sam i moj omiljeni daljinski sa Air mouse koji premestam na svaki box,
i da kazem da se ovaj boks nekako drugacije ponasa u upotrebi sa Air mousem u odnosu na sve dosadasnje.
Na primer back dugme u opste ne reaguje dok se ne iskljuci Air mouse, onda pritisnete back pa ukljucite air mouse i tako... bez veze i nelogicno.
Volume tipke na tom daljincu takodje ne reaguju,
moguce je da su ti problemi zato sto je fabricki daljinac povezan da upravlja sa TV, tako da je to mozda samoo do podesavanja, ostaje da se istrazi i testira.
Uredjaj odlican, najbolji odnos uloseno / dobijeno.
To bi bilo ukratko... ako nekoga zanima nesto vise.
Beelink vise ne prodaje box-ove, valjda su se preorjentisali na mini racunare, tako da ces ih tesko naci bilo gde.Moj "Beelink" radi bez greske vec godinama, koristim ga samo za prijem IPTV kanala. Prelistavao sam sve i svasta, ali u Srbiji ga izgleda vise nema, ponovo bih kupio samo njega, zna li neko gde se moze nabaviti, pozdrav.
Rešio sam problem sa zvukom u Max aplikaciji i još nekim aplikacijama kupovinom Blutut risivera. Kosta oko 1400 din, ali prava stvar.Na starijim modelima tv nece da radi zvuk u max aplikaciji,isti problem sam imao sa tv u spavacoj sobi,u dnevnoj na TCL C645 sve radi normalno na Vontaru.
Uf, moze li malo vise informacija?Zdravo, ne razumem se bas u android tv boxeve, zanima me resiver dobija struju pise logo na ekranu i to je tooo, ne pokrece sistem.. Da li neko zna kako da ga pokrenem? Probala sam reset iz dugmeta ( za reset) ali nece... Hvala
MXQ PRO 4K 5G Pise na njemu, nije od provajdera, uzela sam da bi gledala ola tv, kodi, orion, youtube cisto da mi radi nesto na tv...Uf
Uf, moze li malo vise informacija?
Risiver je neki box od internet provajdera ili namenski kupljen zarad gledanja streaming platformi i filmova? Koji konkretno?
Koliko dugo si cekala nakon logoa? Prvo pokretanje ume da bude dugacko. Isto tako i nakon azuriranja sistema. Bukvalno su minuti u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari