Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Sto se tiče Vontara i konekcije na A1 kucni net,u podesavanjima modema kod postavljanja lozinke promenite na drugu opciju po redu u izboru i radiće tj konektovati normalno.

@CioRio @pinocio postoji tema za FireOS/Amazon uređaje. tamo nastavite diskusiju

Neka preporuka za zamenu za stari S912 Android box koji tera LibreElec/Kodi ali je postao star i neažuriran i ima neke problem sa zvukom zbog toga, treba mi nov da tera isto LibreElec/CoreElec. Svrha mu je puštanje enkodovanog 4K HDR x264/x265 sadržaja sa lokalne mreže preko lan kabla, uz zvuk uključujući Atmos/DTS:X prenet na risiver. Da bude koliko toliko future proof znam da neću dobiti DV za ovu cenu, trenutni TV samo podržava prvobitni HDR svakako. Šta je izvodljivo za do oko 50eur kod nas ili poručivanjem?

Најбоље је да погледаш на сајту LibreElec/CoreElec шта је подржано од боксова па то узми.

Razgledao sam i po kodi/coreelec/libreelec forumima i saznao za Vontar X4 Android box, S905X4 4GB RAM 32GB EMMC skladišta, podržan od strane LibreElec i CoreElec i potrefilo se da je baš danas na popustu na aliju za samo 37eur i odmah sam zgrabio, za te pare teško da ima bolje.

Nazad
Vrh Dno