Sta planiras da radis osim streamova i TV? Cini mi se da SBB tv trosi najvise 12mbps, dok je netflix max na 22 ili tako nekako. To su stare informacije, ali ne verujem da je sada losije, moze samo da bude manji protok.Jel se isplati kupiti SBB android box za 6.300 čini mi se..bar ima lan,xiaomi 3rd gen koji mi preporučuju nema lan...a i možda me oderu na carini
Problem je što recimo eon app ako gledaš preko wifi zaključan ti je maksimalan kvalitet slike. Yettel aplikacija mi isto izgleda lošije preko wifi nego preko kabla .. kao da su stavili neka ograničenja. Inače lan nikad ne bih ni koristioSta planiras da radis osim streamova i TV? Cini mi se da SBB tv trosi najvise 12mbps, dok je netflix max na 22 ili tako nekako. To su stare informacije, ali ne verujem da je sada losije, moze samo da bude manji protok.
wifi je problem samo ako zelis da pikas igrice, mada je i tu sasvim korektno.
Apsolutno netačno. "CBR" i "ABR" podešavanje na kraju daju apsolutno isti stream, istog kvaliteta. "Samo" je razlika da sa "ABR" svaku promenu kanala kreće od najnižeg kvaliteta pa kroz par sekundi podiže do max kvaliteta a sa "CBR" odmah pušta maksimalni.Problem je što recimo eon app ako gledaš preko wifi zaključan ti je maksimalan kvalitet slike
Kažem da ne rentam njihov box mesečno je 290 din puta 2 godine,bolje da kupim neki za te pare bolji i da mi ostane ..mislim.Nego mislio sam da uzmem sa aliexpressa 3rd gen za 6000 din,prelazi 50e pa da me carina ne odere ,ali opet će valjda da bude jeftinije nego preko kp za 69e..nemam pojma.A jel radi fora da kontaktiram lika sa Alija i da se dogovorimo da napiše procenu paketa na 49e npr a platim mu normalno 6k,da izbegnem carinu?
@Zmaj82
SBB box samo ako je besplatan, kupovina nema poente...
Imaš na KP Xiaomi TV Box S 3rd Gen za 69€
ili
2nd Gen za 6340 din u domaćim radnjama sa fiskalnim i 2 godine garancije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari