Sta planiras da radis osim streamova i TV? Cini mi se da SBB tv trosi najvise 12mbps, dok je netflix max na 22 ili tako nekako. To su stare informacije, ali ne verujem da je sada losije, moze samo da bude manji protok.Jel se isplati kupiti SBB android box za 6.300 čini mi se..bar ima lan,xiaomi 3rd gen koji mi preporučuju nema lan...a i možda me oderu na carini
Problem je što recimo eon app ako gledaš preko wifi zaključan ti je maksimalan kvalitet slike. Yettel aplikacija mi isto izgleda lošije preko wifi nego preko kabla .. kao da su stavili neka ograničenja. Inače lan nikad ne bih ni koristioSta planiras da radis osim streamova i TV? Cini mi se da SBB tv trosi najvise 12mbps, dok je netflix max na 22 ili tako nekako. To su stare informacije, ali ne verujem da je sada losije, moze samo da bude manji protok.
wifi je problem samo ako zelis da pikas igrice, mada je i tu sasvim korektno.
Apsolutno netačno. "CBR" i "ABR" podešavanje na kraju daju apsolutno isti stream, istog kvaliteta. "Samo" je razlika da sa "ABR" svaku promenu kanala kreće od najnižeg kvaliteta pa kroz par sekundi podiže do max kvaliteta a sa "CBR" odmah pušta maksimalni.Problem je što recimo eon app ako gledaš preko wifi zaključan ti je maksimalan kvalitet slike
Kažem da ne rentam njihov box mesečno je 290 din puta 2 godine,bolje da kupim neki za te pare bolji i da mi ostane ..mislim.Nego mislio sam da uzmem sa aliexpressa 3rd gen za 6000 din,prelazi 50e pa da me carina ne odere ,ali opet će valjda da bude jeftinije nego preko kp za 69e..nemam pojma.A jel radi fora da kontaktiram lika sa Alija i da se dogovorimo da napiše procenu paketa na 49e npr a platim mu normalno 6k,da izbegnem carinu?
@Zmaj82
SBB box samo ako je besplatan, kupovina nema poente...
Imaš na KP Xiaomi TV Box S 3rd Gen za 69€
ili
2nd Gen za 6340 din u domaćim radnjama sa fiskalnim i 2 godine garancije
Zato sto si u "pretplati" do 4. generacije😂Па после ћомина друге генерације нисам више плаћао царину на било који пакет из Кине.
Изгледа да су псовке на рачун царине уродиле плодом, или сам "праћен" од стране надлежне службе![]()
A zato bi migrirao ako ti ispunjava zahteve. Vega OS se najavljuje samo za nove uredjaje, mada sam nesto nacuo da ce mozda i odustati (naravno nezvanican info) od Vege jer nemaju podrsku zajednicePlaniram uskoro da migriram sa Firesticka MAX, gledam sta uzeti novo, buduci da se sve vise najavljuje Vega OS na Firesticku.
odeš na link pa ćeš videti. Mi Box 5 i Mi Box 5 Max, oba na HyperOS. 4-rka se pojavila pre 7 godina. inače, ovo su modeli za 🇨🇳, ne i za svet. za svet postoji Mi Box S koji je na Android TV/Google TVTaj MAX nesto novo?
To bi im bio najpametniji potez xy godina unazad. Ne znam koji djavo im treba da menjaju nesto sto savrseno (za korisnike) funkcionise. Zajednica treba da se ujedini pa da naprave jednu veliku globalnu peticiju gde ce "potpisati" preko milion ljudi pa da lepo cuju glas korisnika. Ako im uopste znaci sta. Imam stari max i tu sam bio uspeo da blokiram azuriranja, instalirao launcher, i dan danas to funkcioniše ali na novom MAX nema sanse, cak ni da blokiram update.A zato bi migrirao ako ti ispunjava zahteve. Vega OS se najavljuje samo za nove uredjaje, mada sam nesto nacuo da ce mozda i odustati (naravno nezvanican info) od Vege jer nemaju podrsku zajednice
te kineske verzije ne vredi kupovati.odeš na link pa ćeš videti. Mi Box 5 i Mi Box 5 Max, oba na HyperOS. 4-rka se pojavila pre 7 godina. inače, ovo su modeli za 🇨🇳, ne i za svet. za svet postoji Mi Box S koji je na Android TV/Google TV
![]()
Xiaomi Mi Box 4 and 4c unveiled, available February 1 in China
The Android TV box promises 4K HDR @ 60fps video playback at a modest price. Xiaomi unveiled the new generation of its Android TV box, but not much seems...m.gsmarena.com
videcemo sta ce bitiNe znam koji djavo im treba da menjaju nesto sto savrseno (za korisnike) funkcionise. Zajednica treba da se ujedini pa da naprave jednu veliku globalnu peticiju gde ce "potpisati" preko milion ljudi pa da lepo cuju glas korisnika.
i ja sa starim ista prica, a novi (16gb) sam kupio ako stari prsne, i stoji mi u fioci nisam ga ni otpakovao nikad tako da nemam iskustva, al sam bio ubedjen da se i kod njega moze blokirati azuriranje. Jedino sto bi meni verovatno prilikom ukljucivanja pokupio odmah najnovije, pa od blokiranja i ne bih imao neke koristiImam stari max i tu sam bio uspeo da blokiram azuriranja, instalirao launcher, i dan danas to funkcioniše ali na novom MAX nema sanse, cak ni da blokiram update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari