Na starom x96 boxu sam muke vidio,i na kraj ga flesovao da budu aplik kao sa telefona 😁 drzalo move jednu sezonu ispostovalo,i sad gledam brzu varijantu. Mi box ili mi stik su oko 60-70eura. Ima li neko za preporuku neku jeftiniju varijantu sa alija da vrc koristi?Samo i iskljucivo Mi Box S 2nd gen za takve namene, da ne bi nagadjao da li ce nesto da radi ili ne.
Sad ti treba Move, sutra neki drugi servis, na Mi Boxu ce da rade, za Ali boksove ko zna
Imam 4 boxa trenutno, svi su na 5v (a i oni koje sam ranije imao takođe). Mene je iznenadilo ovih 12v.Ma, ne može se podizati box preko USB, da može ne bi davali napajanje 12v 1-2A.
Mi box ili mi stik su oko 60-70eura.
Gde si nasao onn 4k? I koja mu je cena? HvalaКод мене:
- ЕОН боксови (2 ком) - 12V
- ИРИС боксови (2 ком) - 12V
- ONN 4K pro - 12V
- остали - 5V
To nije Mi Stick 4K, Mi Stick 1080p je praktično djubre od uređaja sa 1GB Ram-a.
I mi box pusta sve bez problema
To je optimizovan hardware
Uvek može miš i tastatura.Imam kineski mi box 4. koji sam prebacio na engleski sistem, ali opcije da obrišem keš memoriju od aplikacija nije moguće kliknuti putem daljinskog. Da li je moguće obrisati data storage od aplikacija priključivanjem usb miša?
Best buy br1. je Onn 4k Pro
Zatim Mi box 2g
Dalje nema smisla tražiti
Ponadao sam se da je ovde negde nasaoPa u Americi sigurno 🤣
Ne postoji Google Chrome za Android TV. Možeš samo da instaliraš apk za telefone i koristiš pomoću miša, a to je glupo, pošto postoje brauzeri prilagođeni za Android TV i rad sa daljinskim, tipa TVBro.Čovek dugo godina koristi taj uređaj i član je ovoga foruma. Mi box ima ograničenje i ne radi Google Chrome pretraživač, nema LAN port i to je ono što je meni smetalo, a on mi je naveo još nedostataka. Znam da nema 1 box i gledam na njihovom sajtu karakteristike svakoga, pa ću odlučiti šta i kako. Mi box sam preporučio i konfigurisao u dve kuće poznanicima za IPTV i prezadovoljni su, ali me strašno nerviralo što Google Chrome nikako nisam uspeo da pokrenem, a pokušao sam sve... Posle sam čitao na forumu da su ga blokirali i iz tog razloga, ne bih da plaćam uređaj koji nije naveo u uputstvu i na njihovom sajtu da je blokirao instalaciju nekih aplikacija, a u ovom slučaju Google Chrome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari