Moze li upustvo kako si pokrenuo Generic Amlogic? Koja verzija Lakka? Koji DTB si koristio za S905W2?Ja sam pokretao generic Amlogic.
Posto si napisao posle mog posta o konkretno S905W2 da Lakka radi na svim Amlogic, shvatio sam da si pokrenuo ili da imas info da radi bas i na S905W2.Pokretao sam na S905X4 i koristio odgovarajući dtb. Za S905W2 nađi koji odgovara. s4_s905w2_2g ili s4_s905w2_4g
Hvala vam svkako i na ovoliko potrosenog vremenu u podeli vaseg znanja i konciznim objasnjenjima. Mislio sam da ste kao stari clan sa velikim brojem poruka, u duhu ovog foruma, i da zelite delite svoje saznanje. Iz zadnje poruke je jasno da nemate vremena na bacanje. Jedan predlog za vas, ali samo ako imate slobodnog vremena. Mozete se prikljuciti (ako vec niste) community LibreELEC i Lakka, i da tvorcima objasnite gde su zapeli sa podrskom sa S4 vec 2-3 godine. Onda mozda i mi ostali, koji ne zele sami sebi pomognu, dobijemo zvanicni gaming OS za S905W2.Ne pada mi na pamet da trošim svoje vreme na objašnjavanje nekome ko ne želi sam sebi da pomogne već čeka da mu se sve servira na tacni.
Naravno iz samog naziva jasno je da su za igre tj. pokretanje raznih emulatora.A sta je gaming OS? Mislim, cemu sluzi da unapredi redovan android?
Ako moze i polovni onda ako nadjes neki sa s905x sa 2gb. A vidim da nude neki Tanix sa s905x4 za oko 4500din. Za te pare nema ni na Aliju, a koliko znam na njemu bi trebao radi Emuelec, mada nisam licno probao. Treba proveriti da li je to tacno.Kolege dajte preporuku koji android box za dual boot, koristio bi se za smart tube i stremio i emuelec ili batoceru. Što jeftinija varijanta koja radi posao i dostupna je na kupujemprodajem (za klince za novu godinu je pa aliekspres otpada).
Trudio sam se da bude lepo, i rupe sam kao odmerio. Vidi se da su rupe skoro u pravcuЋунинг стајлинг, само спојлери фале.
To je najcudniji boks koji sam ikada kupio. I dalje ne verujem da je tako sve bilo, ali sto se kaze seci me ako lazem.Zatvaraj ti vrata od sobe da ne izleti napolje velikom brzinom tako namunjen... 😁 Šalu na stranu, ako ti završava posao odlično.
Vecina rade bez budzenja. Nije to toliko problem kao sto bi covek pomislio.Ima li neki bez budženja da radi ok ili se svi jeftikaneri pregrevaju.
Ako ces kod nas imas tog nekog Davida na KP sto prodaje Tanix sa s905x4. Prodaje i original kopije Sony PS3 i PS4 kontrolere. Koliko vidim konzola 4500 i kontroleri za 1200 tj 2000. Ja imam neki MS industrial (kopija PS3) bezicni koji radi sasvim OK u emulatorima. Iskreno nisam nikad pokusao neku Andorid igru sa njime.Dajte onda dva tri konkretna predloga za box, i za bežične kontrolere (dva kom kontrolera) ako može da se sve upari do 9000 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari