Jel ti radi tako? Meni neće. Podesim time machine na 29/9/2014, ali bez uspeha.Ko ne može da dočeka neisteklu verziju, a ima rutovan uredjaj, neka instalira xposed frw i modul Per App Hacking i namesti datum za Here mape, da ne bi remetio ceo aparat. Mislim da ne radi ako je dostupan net.
Here mape nemaju nikakve veze sa Microsoftom, nego su ostale u sklopu Nokia korporacije koji nije prodat MS-u.To je verovatno stvar dogovora ostalih proizvođača mobilnih uređaja i Nokie/Microsofta
Ne znam, pre nego što sam video način za zaobilaženje problema, sklonio sam aplikaciju s telefona.Jel ti radi tako? Meni neće. Podesim time machine na 29/9/2014, ali bez uspeha.
Ne, ja smatram da nedostatak srpskog glasa nije minus, jer engleski glas, koji je uvek najbolje uradjen, je sasvim razumljiv i ljudima koji ne znaju engleski, potrebno je samo desetak minuta odvojiti da naucis: levo, desno, i sl. to je elementarno poznavanje jezika, nije nauka. Prosto je neverovatno da neko danas ne zna za toliko.Izvini.Nije bilo loše namere,možda je tako izgledalo?Nedostatak srpskog glasa,na srpskom govornom području je nemanje glasovnog navođenja.Ili ja nisam dobro razumeo tvoj post koji sam citirao?
:wave:
Ne znam, pre nego što sam video način za zaobilaženje problema, sklonio sam aplikaciju s telefona.
Jel ti radi tako? Meni neće. Podesim time machine na 29/9/2014, ali bez uspeha.
Radi i meni sada. Zahvaljujem. Stavio sam datum u formatu kao što i piše u uputstvu za per app hacking, yyyy-mm-dd hh:mm i odradio clear data.Meni radi. Probao sam kada je RazbojNick napisao i odmah je radilo, bez Clear Data. Stavio sam 25.09., mada to nema nikakve veze.
Ja engleski znam odlično. Svi programi na kompu i aplikacije na telefonu i tabletu su mi na engleskom, uključujući iGo i Sygic. Međutim, ipak smatram da je postojanje srpskog glasovnog navođenja apsolutno neophodno (koristim ponekad englesko navođenje, radi "vežbe", ali samo kad se vozim po putevima sa slabim saobraćajem). Slažem se da u prevodima (i srpskom i hrvatskom) ima poneka nelogičnost, ali generalno su urađeni veoma dobro.Ne, ja smatram da nedostatak srpskog glasa nije minus, jer engleski glas, koji je uvek najbolje uradjen, je sasvim razumljiv i ljudima koji ne znaju engleski
A da li se zna kako će vlasnici Samsung telefona preuzimati HERE navigaciju? Standardno, sa Google Play Store-a, ili nekako drugačije (sa nekog Samsungovog Store-a)?
Aha, tnxOd oktobra Samsung Store (samo galaxy verzije
Ova navigacija ima unos kucnog broja! Kad pokrenem navigaciju i u search polje unesem na pr. Knez Mihailova 6 navigacija me tamo i odvede. Ili ti mozda misliš na neku drugu opciju?Govorim o beta verziji. Aplikacija ako nije put od vrata do vrata, onda i nije punokrvna navigacija. Ne znam da li HERE drive + ima opciju unosa kucnog broja, ova nema, sto je OSNOV navigacije.
HERE na WP8.1 ima srpski glas pa mi je logicno da ce ga biti i u HERE za and. Raspravljanje o potrebi maternjeg "glasa" je bzv. Glas na sopstvenom jeziku je potreban, to sto neko zna engleski, kineski nema veze, tom logikom bi pravili pet jezika i pokrili 99% posto klijenata...
Taj Photoshop košta nekoliko stotina evra pa nije realno očekivati srpski interfejs za njega pošto licencu za pomenuti program u Srbiji ima tri i po čoveka. Srpskog glasa kao i srpskog menija u Here navigaciji za Android će biti pošto su prisutni i na Nokiama pa ne vidim nijedan razlog da tako ne bude i na Android platformi. U pitanju je beta, nedovršena verzija. Ni Windows 10 Preview nema srpski interfejs ali će ga Windows 10 Final svakako imati. Živi bili pa videli na kraju krajeva. Here će se vrlo brzo pojaviti na telefonima.here drive beta ima kucne brojeve. sto se tice srpskog jezika tu su misljenja svakako podeljena, ali meni je apsolutno nelogicno i bezveze upucivati kritike na neki program na osnovu toga da li ima sprski jezik ili ne. morate da shvatite da su srbija i srpski jezik sasvim nebitne stvari za svet, te da shodno tome je apsolutno nepotrebno ubaciti podrsku za srpski jezik u aplikacije. photoshop nema srpski jezik, pa ne vidim da su se nesto ljudi naostrili da pisu o tome kako je to los program... na jednom ovakvom forumu ne ocekujem da se upucuju ovakve kritike jer ovde ocekujem napredne korisnike.
Ova navigacija ima unos kucnog broja! Kad pokrenem navigaciju i u search polje unesem na pr. Knez Mihailova 6 navigacija me tamo i odvede. Ili ti mozda misliš na neku drugu opciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari