ne razumem na šta misliš? tom logikom se može reči i za igo, i ostale slične programe: dokle god ja njih ne mogu lepo da listam i gledam kao običnu mapu neću ih uzeti za ozbiljno...Dole god nemaju (gmaps, here...) opciju kao iGO da bocnem prstom na mapu i dobijem poi-e u okolini neću ih uzimati za ozbiljne app.
ne razumem na šta misliš? tom logikom se može reči i za igo, i ostale slične programe: dokle god ja njih ne mogu lepo da listam i gledam kao običnu mapu neću ih uzeti za ozbiljno...
Toliko rezultata je mogao i sam naci u pretrazi. Pola ovih koje si okacio su smece.
:dU tom slučaju nabaviš geografski atlas i listaaaaaj![]()
Sta se u'vatio Beta verzija. Instaliraj stable verziju i sve ok.Imam problem sa sygicom v14.6.3 zapravo kada ga ukljucim poveze se na gps,ali posle par sec,kaze da nema gps signala,pritom je stalno povezan na gps(bar po status baru)
Kako miskis ne mozes da browsujes mapu. Sta to moze Here ili Gmaps sto ne moze npr Sygic ili iGO.:d
stvarno, ponekad me mnogo smori igo i slični jer ne mogu da browseujem mapu ko čovek, kao na here ili gmaps. here ima prednost jer je offline i brža je.
Pa to moze u svakoj navigaciji, da razgledas mapu.uzmi otvori here i kreni prstom da skroluješ, i uradi to isto u igo i samo će ti se kasti.
Pa vidi na Google Playu, 14.3.4Koja je stable verzija
Odakle si ti? Ja i sa jos stranih IP adresa vidim 14.3.4 kao zadnju na Playu.Pa 14.6.3
upravoiGO je ocigledno navigacija iz jedne druge ere, gde je sluzio iskljucivo za navigiranje, ne i za liatanje mapa.
Sygic ti je zvanican sa zvanicnim here mapama, i sa narodnom verzijom je besplatan.iGo nije zvanicno dostupan za Android i to je ono sto me uzasno nervira...cekam da se pojave zvanicno te Here mape i da zavrsim sa besplatnom navigacijom na Androidu..
Od ovih placenih napisah da je ova Route 66 dosta dobra![]()
Ali Israel. I opet se mora nekako "skarabudziti" da bi radio za sve prilike. A i @ebes je kad ne radi na ART-u, pa moras instalirati verziju od prije 100 godina.Kako nije zvanicno kada ima app na playstoreu?
![]()
iGo nije zvanicno dostupan za Android i to je ono sto me uzasno nervira...cekam da se pojave zvanicno te Here mape i da zavrsim sa besplatnom navigacijom na Androidu..
Od ovih placenih napisah da je ova Route 66 dosta dobra![]()
Kako nije zvanicno kada ima app na playstoreu?
![]()
Stvarno, aj sad mi nadji sa mapama za celu Evropu..Kako nije zvanicno kada ima app na playstoreu?
![]()
Naravno da uvek postoji opcija za korišćenje nelegalnog programa ali reč je upravo o tome što navodiš!Ne znam ni ja iskreno. Mislim, sviđa se meni iGo i voleo bih da postoji za Android kao i na iOSu...ovako žestoko smara jurcanje samog programa, njegove najnovije verzije, i mapa, ali ko voli ima i tu opciju...
Ti si napisao da nisu zvanicno na androidu, nisi napisao da nisu zvanicno na androidu za zapadnu evropu.Stvarno, aj sad mi nadji sa mapama za celu Evropu..
Ne znam ni ja iskreno. Mislim, sviđa se meni iGo i voleo bih da postoji za Android kao i na iOSu...ovako žestoko smara jurcanje samog programa, njegove najnovije verzije, i mapa, ali ko voli ima i tu opciju...
iGO je tata za sve navigacije kako po godinama tako i po funkcionalnosti i kvalitetu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari