Šta je novo?

Android navigacija i mape

Nokia Here Maps 1.0.2
Brlisem link jer mislim da je ovo lažna veryija

Poslednja izmena:
Instalirao sam ovu 172 i među dozvolama se nalazi sms ka spec brojevima koji koštaju. Zabranio sam ovu dozvolu i app radi. Ima li neko ideju šta će im ta dozvola?

Како забраниш одређену дозволу? Нека апп?

Imaš samo jednu opciju koja igra u toj kombinaciji.:)IGO.

Toliko rezultata je mogao i sam naci u pretrazi. Pola ovih koje si okacio su smece.

Pitanje za korisnike Sygic-a.Da li iko od Vas (kupljena aplikacija,verzija14.6.2)ima Blackbox apliaciju i da li vam na snimku prikazuje gps kordinate,vreme i datum,brzinu?Ako to radi kupujem odma.:D

Pitanje za korisnike Sygic-a.Da li iko od Vas (kupljena aplikacija,verzija14.6.2)ima Blackbox apliaciju i da li vam na snimku prikazuje gps kordinate,vreme i datum,brzinu?Ako to radi kupujem odma.:D
Jedina koja se nudi je 14.3.4.
Ta, koju navodiš ne možeš kupiti, možeš je samo skinuti sa nekog foruma.

Nisam se dobro izrazio.Imam ja tu verziju(patched) ,ali se na snimku ne vide parametri.Interesuje me ako ima neki beta tester da potvrdi da li black box radi kao na snimku koji sam ranije okačio.Izuzetno koristan dodatak,pod uslovom da radi kao što je prikazano,a ne samo da snima front uz glasovno navođenje,kao što je kod mene slučaj.

Danas je izašao update za 14.6.2. Inače nemam Blackbox ali je sad nude u bočnom meniju za 9.99$

Danas je izašao update za 14.6.2. Inače nemam Blackbox ali je sad nude u bočnom meniju za 9.99$
Update?
Sve, sem zvanične verzije 14.3.4. su beta verzije i ne mogu se kupiti ni apdejtovati. Nude se probno, na sedam dana, da bi se proverile u praksi. Na žalost, nešto im ne ide najbolje sa novom verzijom ili verzijama, pune su bagova do mere da su nepouzdane!
Zato, govoriti o tim verzijama je gubljenje vremena!

@spaad
Verujem da je bolja a besplatna zamena DailyRoads ...radi nezavisno od navy app, biras kameru, na vide ako zelis ispisuje titl Sa koordinatama I vremenom, podesavas kolicinu memorije I kvalitet videa, koliko traje pojedinacni video I koliko njih defaultno cuva a opet dalje ti mogucnost da neki oznacis bitnim pa da ne bude brisan ciklicno ...ma super app

Ako je tako zašto je onda postavio pitanje koje je postavio?
Ja mu ne sugerišem ništa, dajem mu izbor a ti, očigledno, nisi to ukapirao?

Ukapirao sam da mu linkujes random navigacije, koje ocigledno nisi ni probao - jer je svaka druga koju si stavio krs. Da je hteo bilo koju navigaciju, nasao bi je sam lutanjem, covek je trazio preporuku. Razumem da si konfliktan, ali da se pokusavas napraviti pametan obrazlazuci svoj beskorisni post, to ce malo teze da ide. Slobodno i dalje prijavljuj postove, ali nemoj na svakoj strani ove teme glumiti nekakvog poznavaoca navigacija, a pisati sta ti padne na pamet, i jos tripovati da si koristan.

Ukapirao sam da mu linkujes random navigacije, koje ocigledno nisi ni probao - jer je svaka druga koju si stavio krs. Da je hteo bilo koju navigaciju, nasao bi je sam lutanjem, covek je trazio preporuku. Razumem da si konfliktan, ali da se pokusavas napraviti pametan obrazlazuci svoj beskorisni post, to ce malo teze da ide. Slobodno i dalje prijavljuj postove, ali nemoj na svakoj strani ove teme glumiti nekakvog poznavaoca navigacija, a pisati sta ti padne na pamet, i jos tripovati da si koristan.
Koji elaborat?!
Ne razumem koji je tvoj problem? Čovek traži navigaciju ali da nije Sygic. Ja mu naveo one koje se nude legalnoa anjemu prepuštam da odabere koja mu se dopada.
Ne znam zašto se ti toliko uzbuđuješ zbog toga? Verovatno je trebalo da napišem iGO?
Pošto si ti stručnjak, objasni mu gde da kupi iGO?!

Izgleda da sam dobio update koji nisu svi dobili. Uglavnom, update je jutros ponudjen (i prihvaćen). Beta se nigde nije spominjala.
f3f775c334d95b161d18d63ae05ac95f.jpg

093e7cd36d033ca4634a62fc1aeb6087.jpg

Verzija 14.6 Beta ne možeš naći na play store i beta-test verzije su namenjene korisnicima širom sveta,kako bi isti mogli da provere kako radi,šta nije dobro i na osnovu podataka korisnika širom sveta,oni modifikuju Sygic, maltene svakodnevno,pogotovu kad je u pitanju ova verzija sa novim interfejsom,novim Ui. Dok god bude bilo potrebno,oni će redovno davati novije beta verzije,sve dok oni sami ne procene da je to to,i onda će pustiti finalnu verziju,koja će se apdejtovati redovno,ali nikad,nikad vise od 2 puta mesečno! Jednostavno takva je njihova politika.
Preuzeto sa jednog od foruma (misterbg).

Preuzeo aplikaciju. Nikakvih novosti u odnosu na onu 'procurelu' verziju

Preuzeo aplikaciju. Nikakvih novosti u odnosu na onu 'procurelu' verziju
Meni je ponudio in uradio update na ona drugi apk beta što nije ograničen 30.09.2014. Pretpostavljam da će sad sam da radi update što je korisno.

Ovo mi je sad tekuća verzija ako neko hoće da poredi.

3877b5c9cd012003f611ca49d5abbfcf.jpg

Vrh Dno