Како забраниш одређену дозволу? Нека апп?
Lucky Patcher je keva za sve te za+ebancijeКако забраниш одређену дозволу? Нека апп?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.ow_testSta da stavim na HTC One X a da nije Sygic? Hvala unapred
Ako je tako zašto je onda postavio pitanje koje je postavio?Toliko rezultata je mogao i sam naci u pretrazi. Pola ovih koje si okacio su smece.
Jedina koja se nudi je 14.3.4.Pitanje za korisnike Sygic-a.Da li iko od Vas (kupljena aplikacija,verzija14.6.2)ima Blackbox apliaciju i da li vam na snimku prikazuje gps kordinate,vreme i datum,brzinu?Ako to radi kupujem odma.![]()
Update?Danas je izašao update za 14.6.2. Inače nemam Blackbox ali je sad nude u bočnom meniju za 9.99$
Ako je tako zašto je onda postavio pitanje koje je postavio?
Ja mu ne sugerišem ništa, dajem mu izbor a ti, očigledno, nisi to ukapirao?
Koji elaborat?!Ukapirao sam da mu linkujes random navigacije, koje ocigledno nisi ni probao - jer je svaka druga koju si stavio krs. Da je hteo bilo koju navigaciju, nasao bi je sam lutanjem, covek je trazio preporuku. Razumem da si konfliktan, ali da se pokusavas napraviti pametan obrazlazuci svoj beskorisni post, to ce malo teze da ide. Slobodno i dalje prijavljuj postove, ali nemoj na svakoj strani ove teme glumiti nekakvog poznavaoca navigacija, a pisati sta ti padne na pamet, i jos tripovati da si koristan.
Preuzeto sa jednog od foruma (misterbg).Verzija 14.6 Beta ne možeš naći na play store i beta-test verzije su namenjene korisnicima širom sveta,kako bi isti mogli da provere kako radi,šta nije dobro i na osnovu podataka korisnika širom sveta,oni modifikuju Sygic, maltene svakodnevno,pogotovu kad je u pitanju ova verzija sa novim interfejsom,novim Ui. Dok god bude bilo potrebno,oni će redovno davati novije beta verzije,sve dok oni sami ne procene da je to to,i onda će pustiti finalnu verziju,koja će se apdejtovati redovno,ali nikad,nikad vise od 2 puta mesečno! Jednostavno takva je njihova politika.
Sta da stavim na HTC One X a da nije Sygic? Hvala unapred
Verovatno je trebalo da napišem iGO?
Pošto si ti stručnjak, objasni mu gde da kupi iGO?!
Za sta bre 300 evra
Meni je ponudio in uradio update na ona drugi apk beta što nije ograničen 30.09.2014. Pretpostavljam da će sad sam da radi update što je korisno.Preuzeo aplikaciju. Nikakvih novosti u odnosu na onu 'procurelu' verziju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari