Šta je novo?

Android navigacija i mape

Ma ne želim uopšte da ulazim u diskusiju sa tobom, sve što sam rekao i dalje stoji ..
ljudi neka vide u svojim telefonima šta imaju i to je to ;)

Pa zašto ulaziš ako ne želiš?!
Zašto si se upetljao sa neregularnim, piratskim preuzimanjima, na postavljeno pitanje apdejtovanju regularne, plaćene, verzije?
Hoćeš da kažeš kako si ti pametan pa ti ne pada na pamet da platiš tuđi rad nego ćeš da ga kradeš i još reklamiraš krađu?
Zamisli da tvoj rad neko podkrada, da li bi onda isto ovako nastupao i propagirao krađu intelektualnog rada?

U odnosu na koju zemlju, daj link kao što sam ja dao?
Uzgred, da li si pročitao post na koji sam uputio moj kao odgovor?

Mili samo za tebe

6zsif7.jpg

To što si okačio je beta verzija i čista piraterija i ne znam šta želiš time da kažeš?

Poslednja izmena od urednika:
Milojice ono nije Sygic nego Google play sta je sa tobom. Gde si video onakvu mapu?

Poslednja izmena od urednika:
315hj07.jpg

;)

Link je isti kao kod tebe. Nevalja ti telefon. Baci ga ili menjaj OS. Ili nemoj da koristis Sygic posto tebi ne daju, kao meni, novu verziju.

Poslednja izmena:
Ništa mi nije jasno neko ima apdejt za Sygic a neko nema???? Ja sam mislio da apdejt dolazi u delu gde su mape i kada odeš tamo da ti se pojavi nekakva notifikacija za apdejt mapa?? Ispravite me ako grešim. Imam kupljenu verziju Sygic-a (14.3.3).Do sada nisam radio nikakakv apdejt osim onog za app što je bio na play store.

Poslednja izmena:
Verzija aplikacije može da zavisi i od verzije Android OS, rezolucije ekrana, veličine ekrana, modela telefona, itd. Bez obzira što se skida sa istog linka, Play Store servira odgovarajuću verziju za taj uređaj.

Proverio kod mene na Samsung galaxy S2+ 4.2.2. verzija frimevare roma nema apdejta tj. kada uradim reinstalaciju mape u Sygic-u i dalje mi stoji da je to mapa verzije 2014.04 ;)

Poslednja izmena:
No-No. Nije lepo da se laže.

v67wpf.jpg

Različita boja :p

Poslednja izmena:
Tačno, napisao si da si apdejtovao Sygic 19.09. a on objavljen (sa tvog skrin šota) 21.09.
Interesantan si ti lik?
Moj apdejt je od sinoć....posle tvoje dojave, iskopao ga bili!

Gle ko se uključio?
Roadracer, interesantno, pa ti si i prošle godine sa zevelom bio u duetu oko pametovanja u vezi kamere u BiH?!
Odavno vas obijice nije bilo i vidi, kao da ste jedan lik sa dva naloga?

O tome pričamo zadnjih 5 stranica, ali neki nikako da shvate :D
Dogovori se sam sa sobom:
Neće skorije legalci dobiti nove stvari koliko sam pročitao ...
Valjda čekaju da se završe sva ova testiranja sa beta verzijama pa onda stiže aplikacija + nove mape.
U međuvremenu Rusi izbacili sadržaje za Sygic - Navteq Europe 2014.09 i TomTom 2014.06 mape već neko vreme, a verzija aplikacije 14.3.3 stable.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

Koja je zadnja verzija od Tome Tome ;) za nasu Srbiju?
I jel moze ta mapa normalno u iGO ili mora neki drugi?

Možeš i HERE i TomTom mape u okviru iGO navigacije ...
TomTom su 2014.03, a HERE 2014.Q1 ;)

Ja sam razocaran sa HERE mapom za Novi sad u odnosu na stare contrast, desi se da nema manjih ulica sto me bas nervira... TomTom nisam probao, jedno laicko pitanje da li u igo (miomoov navigacija) moze da se gurnu i Here i TomTom i onda u programu bira koju zelim da koristim?

Sygic sam probao ovih dana.
Mislim da na IGO mi brze hvata satelit (mozda je i subjektivni osecaj) ali mu zato fale ulice ili tako nesto sto meni treba.
Igo mi je takodje mnogooo laksi za upotreebu, ne znam kako :)

Da li neko zna koje mape su najpreciznije za Igo? Ja imam contrast neke iz 2010, deluju ok, za sada nisam imao omaske.

Sygic sam probao ovih dana.
Mislim da na IGO mi brze hvata satelit (mozda je i subjektivni osecaj) ali mu zato fale ulice ili tako nesto sto meni treba.
Igo mi je takodje mnogooo laksi za upotreebu, ne znam kako :)

Da li neko zna koje mape su najpreciznije za Igo? Ja imam contrast neke iz 2010, deluju ok, za sada nisam imao omaske.
Edit, mape contrast iz 2012.

A sad sam probao Serbia_R3_HERE_2014.Q1_140718.fbl koje deluju cak detaljnije puno.

Hoce TO moci u iGO, na android telefonu bilo kom ili klasicnoj navigaciji sa WinC?

Koja je sad bolja sygic ili here
Edit:Vidim here nema srpsku glasovnu navigaciju,moze li se dodati nekako

Da znam da su Nokijine mape i po tvrdnjama Win 8 korisnika, najbolje su. Skinuo sam tu besplatnu aplikaciju, probacu je kasnije da vidimo kako radi na Androidu?

Za početak i beta verziju, super sve radi :)
Evo linka za DOWNLOAD ove beta verzije - http://www.mediafire.com/?hfnajgrkwn1c1iv

Ako Google mape ne izbace normalnu offline opciju mogu da se brišu sa telefona čim izađe HERE stable verzija...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno