U odnosu na koju zemlju, daj link kao što sam ja dao?
Uzgred, da li si pročitao post na koji sam uputio moj kao odgovor?
O tome pričamo zadnjih 5 stranica, ali neki nikako da shvateProverio kod mene na Samsung galaxy S2+ 4.2.2. verzija frimevare roma nema apdejta tj. kada uradim reinstalaciju mape u Sygic-u i dalje mi stoji da je to mapa verzije 2014.04![]()
Dogovori se sam sa sobom:O tome pričamo zadnjih 5 stranica, ali neki nikako da shvate![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.auraNeće skorije legalci dobiti nove stvari koliko sam pročitao ...
Valjda čekaju da se završe sva ova testiranja sa beta verzijama pa onda stiže aplikacija + nove mape.
U međuvremenu Rusi izbacili sadržaje za Sygic - Navteq Europe 2014.09 i TomTom 2014.06 mape već neko vreme, a verzija aplikacije 14.3.3 stable.
...napisao si da si apdejtovao Sygic 19.09. a on objavljen (sa tvog skrin šota) 21.09... bili!
Edit, mape contrast iz 2012.Sygic sam probao ovih dana.
Mislim da na IGO mi brze hvata satelit (mozda je i subjektivni osecaj) ali mu zato fale ulice ili tako nesto sto meni treba.
Igo mi je takodje mnogooo laksi za upotreebu, ne znam kako
Da li neko zna koje mape su najpreciznije za Igo? Ja imam contrast neke iz 2010, deluju ok, za sada nisam imao omaske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari