Šta je novo?

Android navigacija i mape

Izvinjavam se unapred pošto sam siguran da se o ovome već pričalo, ali ne mogu da nađem gde.
Kako da kada sam u Grčkoj vidim mapu sa engleskim alfabetom, a ne Grčkim kukama i kvakama?
Probao sam Navigon, a prilično sam siguran da sam to ranije probao i u iGO i mape su prikazane grčkim alfabetom, a nije da ja mogu da pročitam šta tu piše na grčkom...

@troublemaker
Content/Phoneme
Probaj da sklonis ovaj folder...

Izvinjavam se unapred pošto sam siguran da se o ovome već pričalo, ali ne mogu da nađem gde.
Kako da kada sam u Grčkoj vidim mapu sa engleskim alfabetom, a ne Grčkim kukama i kvakama?
Probao sam Navigon, a prilično sam siguran da sam to ranije probao i u iGO i mape su prikazane grčkim alfabetom, a nije da ja mogu da pročitam šta tu piše na grčkom...

Ovo ti rešava problem - Lang_Serbian_Latin.zip,a izgleda ovako:Screenshot_2014-09-15-19-50-54.png

Rešio sam problem u iGO-u.
Da li možda neko zna kako ovo rešiti u Navigon-u?

TomTom_2014.03_Europe mape za iGO navigaciju izašle pre nekoliko dana ...

Da li je izašao apdejt mapa za Sygic? Govorim o običnoj legalnoj verziji.

Da li je neko probao ove TomTom_2014.03_Europe mape za iGO navigaciju?

Neće skorije legalci dobiti nove stvari koliko sam pročitao ...
Valjda čekaju da se završe sva ova testiranja sa beta verzijama pa onda stiže aplikacija + nove mape.
U međuvremenu Rusi izbacili sadržaje za Sygic - Navteq Europe 2014.09 i TomTom 2014.06 mape već neko vreme, a verzija aplikacije 14.3.3 stable.

Ubacio sam ja, ali iskreno nisam ih ni pokrenuo :)

Poslednja izmena:
Valjda čekaju da se završe sva ova testiranja sa beta verzijama pa onda stiže aplikacija + nove mape.
U međuvremenu Rusi izbacili sadržaje za Sygic - Navteq Europe 2014.09 i TomTom 2014.06 mape već neko vreme, a verzija aplikacije 14.3.3 stable.
Netačna informacija!
Sygic je juče zvanično objavio na marketu verziju 14.3.3.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

Ovo je ujedno i odgovor na:

Šta je novo u verziji 14.3.3.

►Improvements and optimizations
►SD CARD FIX FOR DEVICES RUNNING KITKAT
►LATEST, UPDATED MAPS
· New maps & POIs
· Enhanced 3D in cities

Poslednja izmena:
:D

Dobro aplikacija objavljena juče danas - nebitno, a ove mape TomTom i Navteq su na netu nedeljama...

Netačna informacija!
Sygic je juče zvanično objavio na marketu verziju 14.3.3.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

Ovo je ujedno i odgovor na:

Šta je novo u verziji 14.3.3.

►Improvements and optimizations
►SD CARD FIX FOR DEVICES RUNNING KITKAT
►LATEST, UPDATED MAPS
· New maps & POIs
· Enhanced 3D in cities

Ja sam odradio apdejt app, otišao na mape tamo nema nikakavog apdejta mapa verzija je 14.3.3, a verzija mape Srbije mi je 2014.04

Da li treba da uradim uninstal mape Srbije pa da ponovo instaliram ili će se poaviti da treba da reinstaliram mapu kako finkcioniše apdejt mapa ništa ne kontam

Uradio uninstal i ponovo sam instalirao mapu i dalje je verzija 2014.04?

Poslednja izmena:
Skini neku mapu zemlje koju nemaš, odeš u folder i treba da ti stoji 2014.06

:D

Dobro aplikacija objavljena juče danas - nebitno, a ove mape TomTom i Navteq su na netu nedeljama...
Kakve to veze ima sa tvojom prethodnom tvrdnjom?
Iznosiš dezinformacije i neistine!
Ne moraš voleti Sygic ali to nije razlog da iznosiš dezinformacije!
To što se pojavilo na piratskim sajtovima nema veze sa onim što je pitao TosaNS!
Čovek pita za regularan apdejt a ti pišeš mebuloze?!

Ali apdejta mapa nema? Probao sam remove + install jedne mape, ali i dalje je 2014.04!?

BTW aplikacija se apdejtovala neki dan...

JA sam danas došao iz Zapadne Srbije do Novog sada. Fantastično je odradila rutiranje, takođe vidim i neke uličice po manjim mestima su ucrtane(nije ih bilo do sada 100% ni na HERE(Navteq) mapama). Neverovatno ali su i zaseoci odrađeni i neki neasvaltirani putevi(makadam). Kroz Šabac je lepo prošla i rutirala kao i kroz NS. Ograničenja brzine nisu baš precizna i činimi se da ima samo 80km/h i 50km/h, sve što je naseljeno mesto za navig. ograničenje je 50km/h a ostalo je sve 80km/h. To je jedina manja zamerka. NE znam kako radi sa brojevima ulice, to ću po Novom Sadu testirati ovih dana. Sve u svemu mislim da je malo detaljnija što se tiče ulica. Negde sam pročitao da je INFOTIM(Contrast mapa-ona čuvena zadnja što je svi hvale) prodata i korišćena za "podlogu" ove nove TOMTOM mape - ne tvrdim, tako sam pročitao i pomalo mi liči da je tako iz onog što sam video.

Ali apdejta mapa nema? Probao sam remove + install jedne mape, ali i dalje je 2014.04!?

BTW aplikacija se apdejtovala neki dan...

Baš tako ...

JA sam danas došao iz Zapadne Srbije do Novog sada. Fantastično je odradila rutiranje, takođe vidim i neke uličice po manjim mestima su ucrtane(nije ih bilo do sada 100% ni na HERE(Navteq) mapama). Neverovatno ali su i zaseoci odrađeni i neki neasvaltirani putevi(makadam). Kroz Šabac je lepo prošla i rutirala kao i kroz NS. Ograničenja brzine nisu baš precizna i činimi se da ima samo 80km/h i 50km/h, sve što je naseljeno mesto za navig. ograničenje je 50km/h a ostalo je sve 80km/h. To je jedina manja zamerka. NE znam kako radi sa brojevima ulice, to ću po Novom Sadu testirati ovih dana. Sve u svemu mislim da je malo detaljnija što se tiče ulica. Negde sam pročitao da je INFOTIM(Contrast mapa-ona čuvena zadnja što je svi hvale) prodata i korišćena za "podlogu" ove nove TOMTOM mape - ne tvrdim, tako sam pročitao i pomalo mi liči da je tako iz onog što sam video.

To je super, znači da lepo napreduju sa mapama ...
Nisam se džabe cimao da skidam i ubacujem u iGO :)

Što se tiče ovoga oko Contrasta i TomTom-a bila je priča ovde na forumu - i ja mislim da je tako (tako sam čuo) mada ima ljudi koji ne veruju u tu priču ...
Nije ni važno, važno je da sve radi dobro i da su mape dograđene ...

Poslednja izmena:
Sta mislite o navigaciji MapFactor koja je najvise skidana na google play-u?Koliko sam procitao podrzava besplatne mape,srpski jezik...Citao sam ovu temu,al nesto nisam primetio da neko komentarise iskustva sa ovom navigacijom...

...Negde sam pročitao da je INFOTIM(Contrast mapa-ona čuvena zadnja što je svi hvale) prodata i korišćena za "podlogu" ove nove TOMTOM mape - ne tvrdim, tako sam pročitao i pomalo mi liči da je tako iz onog što sam video.

Napravio si malu "osibku". Infoteam je bio zasluzan za Garminove SCGRoute mape, a Contrast koji je inace tvorac PlanPlusa, je pravio (a mozda i jos uvek pravi) mape za iGO u saradnji sa TopMap.

Sta mislite o navigaciji MapFactor koja je najvise skidana na google play-u?Koliko sam procitao podrzava besplatne mape,srpski jezik...Citao sam ovu temu,al nesto nisam primetio da neko komentarise iskustva sa ovom navigacijom...
Najbolje je da skineš aplikaciju i probaš.
Negde sam pročitao da je INFOTIM(Contrast mapa-ona čuvena zadnja što je svi hvale) prodata i korišćena za "podlogu" ove nove TOMTOM mape - ne tvrdim, tako sam pročitao i pomalo mi liči da je tako iz onog što sam video.
Na žalost, informacija nije tačna. Sa priloženih slika se da i potvrditi. Prva slika je contrast a druga tomtom (poslednja u Route66):

screenshot2014-09-24-08-.png
screenshot2014-09-24-08-.png

Napravio si malu "osibku". Infoteam je bio zasluzan za Garminove SCGRoute mape, a Contrast koji je inace tvorac PlanPlusa, je pravio (a mozda i jos uvek pravi) mape za iGO u saradnji sa TopMap.

Hvala na ispravci, tako je.

Netačna informacija! Sygic je juče zvanično objavio na marketu verziju 14.3.3.

To sto nama pise

GPS Navigation & Maps Sygic
Sygic.
- 21. септембар 2014.

je datum kad je na GP "nama" dostupna / vidljiva. Tako da ti informacija nije tacna jer sam ga imao/ downloadovao 19. septembra.

Datum publikovanja nije svima isti. Nekom pre, nekom malo kasnije, mislim na drzave.

Poslednja izmena:
To sto nama pise

Sygic.
- 21. септембар 2014.

je datum kad je na GP "nama" dostupna / vidljiva. Tako da ti informacija nije tacna jer sam ga imao/ downloadovao 19. septembra.

Datum publikovanja nije svima isti. Nekom pre, nekom malo kasnije, mislim na drzave.
A šta to suštinski menja? Sam kažeš da datum nije svima isti pa ne vidim kakve veze ima, recimo, objava u Norveškoj sa forumom u Srbiji i korisnicima u Srbiji?
Poenta je da sam opovrgao dezinformaciju....!

Pa ne znam ti si napisao coveku da mu informacija nije tacna jer je po tebi omasio JEDAN dan. Pa ja kao i ti pisem tebi da si ti omasio DVA dana. Nista vise.

U odnosu na koju zemlju, daj link kao što sam ja dao?
Uzgred, da li si pročitao post na koji sam uputio moj kao odgovor?

Poslednja izmena:
To sto nama pise
Sygic.
- 21. септембар 2014.

Pa ne znam ti si napisao coveku da mu informacija nije tacna jer je po tebi omasio JEDAN dan. Pa ja kao i ti pisem tebi da si ti omasio DVA dana. Nista vise.

Nisam ja ništa omašio sve je i dalje tako, nego neću da nastavljam prepisku sa dotičnim jer posle nekih stavova iznesenih ovde nije vredan pažnje - da si pratio temu znao bi o čemu se radi ;)

Aplikacija je manje više nebitna 14.3.3 je svima zadnja verzija, mape su bitne
Pustite vi "pametnjakoviće" sa teme nego verujte svojim očima i idite u Sygic folder na kartici telefona i vidite koje mape imate - zadnje TomTom su 2014.06, a NAVTEQ (HERE) 2014.09

here.png
tomtom.png

New maps will be published when they are the final versions of the application.
Their plan (for 2014.06 maps) is to leave at the end of september the final version. Next is the RC. But no way, I'm sure it will be in october.

Imam HERE i TomTom mape u okviru Sygic navigacije i mogu vam reći da ove HERE 2014.09 nemaju pola brojeva koje imaju TomTom ..
Npr broj moje zgrade postoji godinama u svim navigacijama dok ga nema u ovim zadnjim HERE mapa za Sygic, a kada se prebaci da Sygic koristi TomTom 2014.06 mape sve radi normalno :)

Poslednja izmena:
Ovo si ti napisao ako se ne varam?
I šta sad mudruješ, sam sebe demantuješ a mene prozivaš?
P.S. Zašto kačiš postere?

Poslednja izmena:
Vrh Dno