Zaintrigirali ste me tim primedbama o brojevima I
moram da priznam nda sam ispo glup u ndrustvu.
Tacno je da tomtom I contrast znaju brojeve onih par navedenih ulica u Pancevu a da Here znaju za brojeve samo u jednoj od Obrenovica, ima ih cetiri pa ne znam bas za koju. Ponukan tim vasim tacnim tvrdnjama krenuh da uporedjujem provajdere na primeru okoline Arene sto je meni npr. Bilo bitno I dodjoh do sledeceg zakljucka - tomtom zna za jedan neparni broj vise od Here ali matori contrast ih oba ostavi u prasini, ne zna sve ali zna znacajno vise od druga dva. Zbog prirode posla ja cu se ipak downgrade-ovati na contrast a vi biste takodje trebali da odlucite u zavisnosti od licnih preferencija. Meni rutiranje nije vazno koliko su mi vazni brojevi pa zato pravim ovakav izbor. Oni kojima je bitno rutiranje ipak treba da kriste mladje mape jer zbog neucrtanih ili lose ucrtanih saobracajnica pre mogu da dozive neprijatnost ...za Pancevce, Nislije a I druge koji voze po Srbiji iz mesta u (nepoznato) mesto i bitni su im i brojevi verujem da je tomtom optimalno resenje a da je opet onima kojima je manje bitna sama adresa a jeste I'm bitno najbolje rutiranje pravi izbor Here. Nama koji najvise vozimo u vecim I bolje pokrivenim mestima I dalje bi contrast bio najbolje resenje.
U narednom periodu sam resio da malo proverim kakve su OSM mape, znam da aplikacije koje ih pogone nisu poredive sa iGO-om ali za krajnjeg korisnika koji nije prezahtevan mozda to I nije lose resenje.
EDIT: @jericho - proverio sam I u Here mapi ona tvoja trasa bude ispravno rutirana sa kratkom rutom.