Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ne radi kako treba, ne radi kako ne treba, ili ne radi nikako?

Naručivalo se svašta, samo da se ućari!

Uzmem da kupim ponovo i ne radi, ne umanjuje sa 24000 na 22000, jer je ovo inače aparat koji mi je trebao, kupljen prošle nedelje i stajao je spakovan danima, kurir nikako da ga preuzme, sad je otkazano, sad mi realno i ne treba više, da ih čekam da pošalju novi vaučer i da čekam badava danima da pošalju i da kurir nepreuzima..

Ja sam najzadovoljniji sa ovim vaučerom od 5000 dinara. To je stvarno baš dobar vaučer.
Sad vidim, stiglo pre 1h. 5k<35k na izdvojenu ponudu pa ako neko hoće.:)
Stavio dole u PDF formatu, trebalo bi prijavljeni članovi samo mogu da otvore, kad već nema opcije da se sadržaj sakrije. S druge strane, da ima ta opcija, krenula bi armija vaučer padobranaca da se učlanjuje.;)

Prilozi

• Uredi svoj dom uz sjajne popuste.pdf
    205 KB · Pregleda: 52
Evo obavestenja koje sam dobio na mejl

Prilozi

• Screenshot_20250121_163807_Gmail.jpg
    Screenshot_20250121_163807_Gmail.jpg
    112.1 KB · Pregleda: 274
Ne radi kako treba, ne radi kako ne treba, ili ne radi nikako?

Naručivalo se svašta, samo da se ućari!
Ma svi smo dobili sistemski reaktiviran vaučer, koji ne radi uopšte. A taj fejl imaju redovno, kada su u pitanju nepersonalizovani vaučeri. Nikada ne rade.

Elem, meni je sinoć preuzeta i danas isporučena prva pošiljka koju sam napravio (PE). Ušteda 6000 na 12000. Možda su je zato pustili + što sam drug član i imam prethodnih legit milion porudžbina.

Onu drugu porudžbinu koju su mi otkazali je na "rezervnom" nalogu, a bila je napravljena u drugom talasu i bila je prva spakovana još u subotu. Taj nalog ima nekoliko porudžbina i isteklo članstvo. Sve je bilo Abrzo.
Tako da je moguće da su ručno gledali koliko je narudžbina "bezobrazna" i istorijat naloga kupca.

Rezime, potrošio sam 6K koje uopšte nisam planirao, a dobio sam robe u dosta većoj vrednosti. I dalje mislim da nije u pitanju slučajan bag, jedino što se možda malo otelo kontroli više nego što su planirali.

Meni je zao eksida ali ako cena bude ova druga a ne 4330 din necu platiti/prihvatiti. 🤔 sta mislite? hvala (u vezi cene)

Prilozi

• jjjj.jpg
    jjjj.jpg
    90.4 KB · Pregleda: 243
  • jkkk.jpg
    jkkk.jpg
    78.2 KB · Pregleda: 183
  • dvaa.jpg
    dvaa.jpg
    92.2 KB · Pregleda: 198
^ potvrdise na facebook upravo da je 4330 (y) p.s i dalje sam skeptican al ok :)

Poslednja izmena:
Sad vidim, stiglo pre 1h. 5k<35k na izdvojenu ponudu pa ako neko hoće.:)
Stavio dole u PDF formatu, trebalo bi prijavljeni članovi samo mogu da otvore, kad već nema opcije da se sadržaj sakrije. S druge strane, da ima ta opcija, krenula bi armija vaučer padobranaca da se učlanjuje.;)
Nema potrebe da se cimaš da ovaj kod kriješ od padobranaca, pošto se ovi kodovi tipa a5000, spark5000 i slično reklamiraju i na ananas sajtu čim se otvori, zbog toga neće niko da vreba ovde. Oni personalizovani i kvazi personalizovani kodovi su drugo.

Bila je to više proba sakrivanja sadržaja jer spojler ne funkcioniše. Jedino da se ubaci dokument u prilog ili slika (pod uslovom da je slika u prilogu dovoljno velika da se kôd može videti jedino otvaranjem slike u drugom prozoru, kao npr. u slučaju tvog posta OVDE).

Nema svrhe.
Priča je bila da se kodovi podele putem privatnih poruka kako autsajderi ne bi dolazili do njih. Spojler, s druge strane, može da otvori bilo ko i vidi sadržaj.
Ako neko hoće da sakrije kôd, koji bi samo članovi mogli da vide, može onako kako sam napisao u prethodnom postu. Možda ima i još koji, bolji način.
Meni je zapravo svejedno, samo sam proveravao. Možda nekome znači, možda ne.🍻

Ja uzeh rn13pro na akciji za 27k + vaucer od 2k platih iz nekog razloga karticom i danas mi otkazase nakon poziva bez da su me obavestili. Sad mi zakljucane pare bez razloga, ne znam sta mi je trebalo da placam online.
Ananas ti daje vaučer od 1.000 RSD za kupovinu iznad 7.000 RSD.
yettel1000
Ovaj jos radi. Iskoristio za tigl donji ves i taman mi leglo lepo. Hvala kolega

Ja uzeh rn13pro na akciji za 27k + vaucer od 2k platih iz nekog razloga karticom i danas mi otkazase nakon poziva bez da su me obavestili. Sad mi zakljucane pare bez razloga, ne znam sta mi je trebalo da placam online.

Ovaj jos radi. Iskoristio za tigl donji ves i taman mi leglo lepo. Hvala kolega
Mislim da je to problem da bankarskih sistema kad se rezervise novac nakon otkazane porudzbine ili neuspesne transakcije. Zovi banku, resice ti brzo.

Čekam već 10 dana a5000 ali nikako da ubodem. Kada ga obično puštaju?

Bila je to više proba sakrivanja sadržaja jer spojler ne funkcioniše. Jedino da se ubaci dokument u prilog ili slika (pod uslovom da je slika u prilogu dovoljno velika da se kôd može videti jedino otvaranjem slike u drugom prozoru, kao npr. u slučaju tvog posta OVDE).
Nisam mislio na načine skrivanja, nego da taj konkretan kod, kao i kodove tipa a5000 nema razloga skrivati, pošto su ionako dostupni svima, ananas ih reklamira na sajtu. Padobranci koji ovde jure kodove vrebaju one sa random bojevima i slovima, jer njih ananas ne objavljuje javno, nego šalje na mejlove. Njih ima smisla skrivati ako neko želi da ih deli samo članovima foruma.

Da odgovorim samom sebi. 15.1.2025 sam, zvao ananas da proverim gde je. 16.1.2025 dobio Viber poruku da je utovaren kod kurira.
Stigao 17.1.2025 - neki podizvođač Gebruder Weiss-a. Dva momka ga unela u stan (s obzirom na ljude koji su pisali da dovezu samo na sprat sam se iznenadio).
Otpakovali, pregledali sve je bilo ok.
Sve u svemu, mislio sam da ću duže čekati.
Stani da vidim da li sam dobro razumeo.
Naručio si 28.12., isporučeno 17.1. i ti zadovaljan?
Čekao 20 dana na isporuku i zadovoljan?
Pa ja bih zaboravio šta sam naručio

A ovo kad je kod kurira od juce oko 12:30 casova trebalo bi stici danas?

• 21. 1. 2025. 12:48:49
  • Porudžbina je preuzeta od strane kurira.
~ ili ce da je voza u kombiju do petka

Stani da vidim da li sam dobro razumeo.
Naručio si 28.12., isporučeno 17.1. i ti zadovaljan?
Čekao 20 dana na isporuku i zadovoljan?
Pa ja bih zaboravio šta sam naručio
Zakasnili 3 dana. U pitanju je frižider od 100kg. S obzirom na to koliko su kasnili kod drugih nisam nezadovoljan.

To je 100% kopija. Na nekim drugim šopovima je ta glupost ispod 1000din (pretražih po EAN). Ali mi nije jasno kako smeju uopšte da prodaju kopije, pogotovu zavedene pod Apple brendom.

Kopija je naravno, ali i mene je začudilo da su stavili na 4 mesta Apple brend. Da je na jednom, pa da se kaže da je greška.

"
22. 1. 2025. 09:43:17

Pokušana dostava, nema nikog na adresi" mozda i postoji minimalna sansa da je istina jedino ako nije zvao na mob. al cuo bi ga da je bio ispred kuce 🤠

Evo, poslao sam im mejl sa upitom kako smeju da reklamiraju i prodaju kopije poznatih brendova.

Nazad
Vrh Dno