Da odgovorim sam sebi, mozda ce nekome koristiti u buducnosti.
Pise da je 14.01. preuzeo kurir klimu i tek je danas stigla, tj 7 dana kasnije. Dostavljena je od strane privatnog prevoznika, a pretpostavljam da je tako jer sam na Severu Srbije i u manjem mestu pa nisu imali nikakve porudzbine ili zasto da salju kurira.
Od 14. nikakvog mail-a nije bilo oko porudzbine. Ja im juce rano ujutru posaljem mail pitajuci sta je sa porudzbinom i da li je mozda kasno da otkazem istu i da mozda kupim drugu klimu (jer kako sam ja uzeo ovu, oni su pustili popuste na klime koje su bile znatno skuplje i sada su u mom budzetu), a Gebruder Weiss mi posle par sati posalju sms poruku da mi klima stize sutra. Nisam hteo nista da otkazujem i komplikujem. Mislio sam ako vec toliko rastezu dostavu da narucim neku drugu koju bi mozda brze poslali ali nema ni veze. I ova klima ce biti ok.
Ne znam ni kako da ocenim celo ovo iskustvo. Sama cena klime je bila skroz ok, kupon od 5000din je prosao, covek koji je dostavio klimu je cak uneo i u kucu (sto mi nijedan kurir ne bi uradio), a sa druge strane stvarno nikakvog kontakta sa njihove strane, a ni odgovora na pitanja/mail-ove. Pretpostavljam da imaju dosta porudzbina i da je moja upala medju ovim skandaloznim popustima ali opet valjda imaju neku korisnicku podrsku koja radi svoj posao.