Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Otkazana isporuka… jedan proizvod od 30000 na koji je primenjen “onaj vaučer 2000”, što bi rekli pošteno… Inače proizvod provereno ima na stanju i kobajagi pet dana stoji spakovan.😏 Poslali naravno nevažeći kod uz izvinjenje 😁

Sa’ ću angažujem Tomanovića i Borovića idemo do Strazbura….
🤪🤪🤪

Odoh u drugu prodavnicu, koja voli moje pare…😉

Dakle, Ananas nikome nije prilikom otkazivanja porudžbine kao razlog naveo pogrešan obračun vaučera.
Stoga nemamo razloga da mislimo da je postojala greška u obračunu vaučera koji su kod nekih izazvali moralnu dilemu.

Jeste, ne pratite temu 😁

I stand corrected.
Meni su otkazali deo porudžbine, ali bez ovakvog obaveštenja.

^ Ananas bi trebalo debelo da nas plaća sve ovde na forumu, više smo bagova i grešaka uvideli na njihovoj platformi, nego svih njihovih 2000 radnika.

Poslao sam mejl podrsci sa linkom koji je dao @optical i pitao kako smeju da na platformi prodaju kopije poznatih brendova i kupce dovode u zabludu kada se po bar kodu vidi da taj artikal nije Apple.

Prvi put vidim otkaznaunposiljku, nepotpuna adresa :)))
Koleginici sa posla.
Inace joj je ranije uredno stizalo na posao

Deluje mi da jednostavno prodavci ih ispaljuju. Ne razumem Ananas hoćeš da budeš posrednik. Ja da imam firmu kao Ananas, ja bih kupio 100 najeftinijih Tv, 100 srednjih po ceni, 100 skupih i spustio bih na najnižu cenu. Tv bi se rasprodali, sledeća akcija veš mašine. Nema potrebe za velikim skladišnim prostorima, već ideš svaki mesec akcija drugi proizvod. Ovako oni čekaju da im prodavac da potvrdu da imaju na stanju. Mislim kakva je to priča nemaš 10 tv, ili veš mašina istih da prodaš. A reklamiraš se da imaš. El imaš ugovor sa tim prodavcem, dužan je 10 artikala da ima na stanju za Ananas.

Stvarno jadno, ko zna koliko ljudi se zeznulo da kupi. Ne znam da li je i Spark imao takve proizvode, definitivno nemam poverenja vise.
Bas da vidim za nedelju, dve da li ce da vrate stari opis.

Jednostavno oni ne proveravaju proizovde partnera. Zato moze svasta diskustabilno da se provuce.

Meni je stiglo 6 od 7 porudžbina, u proseku sam dobio 42% umanjenje po artiklu, na ovaj njihov bug, vrv su me ispoštovali jer nisam bio previše alav da uzimam stvari besplatno ili za siću.

Što se tiče kopija, sumnjam na only brands radnju i njihovu hemiju koju sam uzimao.
Takođe Aman i ovaj prasak naručio:
1000 din me izašao, što je bezobrazno jeftino, međutim stigao Ariel aqua pudra turski i onda sam izguglao i ovo pa vratio nazad prašak:

Only brands radi paralelnu disteibuciju, tj uvozi robu mimo zvanicnog uvoznika, cesto sa kracim rokom trajanja. Pisano je vec o tome.

Da li zna neko kako se racuna povrat artikla kad je iskoriscen vaucer? Narucio sam 2 proizvoda jedan od 27000 a drugi od 8000 i upotrebio vaucer od 5000. Narucio neki motorni brisac za prozore medjutim ne daje mi se 8000 na ovo. Kako u ovom slucaju obracunavaju povrat?

Imaš u računu računicu koliko je vaučer skinuo od cene kog artikla. Prema tome ćeš videti koliko ti novca vraćaju u slučaju otkazivanja.

@m1tsu
Ugrubo 14.3% od 8.000 oduzmi, i toliko ti vracaju.

Dada sad videh. Gledao sam fiskalni racun medjutim ovo je u konacnoj specifikaciji, tacno tih 14.3% koliko si pomenuo. Hvala obojici!

Poručio 65" TV od Sparka, 21-24.01. "a brzo" dostava. Stiglo danas.

Jedino bzvz je što sam zvao Gebruder Weiss da ih pitam i rekli su mi da će mi stići poruka dan ranije za dostavu. Nije stiglo ništa i imao sreće pa sam bio kod kuće kad je kurir rekao "tu smo za pola sata".

Poručio 65" TV od Sparka, 21-24.01. "a brzo" dostava. Stiglo danas.

Jedino bzvz je što sam zvao Gebruder Weiss da ih pitam i rekli su mi da će mi stići poruka dan ranije za dostavu. Nije stiglo ništa i imao sreće pa sam bio kod kuće kad je kurir rekao "tu smo za pola sata".
Dostava od Gebrudera bila u 11h poruka da je porudzbina na dostavi stigla u 15:19 :ROFLMAO::LOL:

Nazad
Vrh Dno