Trebalo bi da je boks bez kulera manja kutija od one sa, nema smisla da su iste.
Pa gledao šta da kupim i čitao recenzije.
![]()
Ok, mozda ja podrazumevam pojmove, ali poslace onu standardnu Ryzen kutiju, onoliku, bez coolera unutra?Cemu sluzi taj BOX onda? ...ispade da ima tri gradacije pakovanja - tray, golo sa 'rodjacima' na 'tacni', BOX bez kulera, plastika i karton i BOX sa coolerom, full pack.
![]()
Ja imam Arctic iz potpisa, pa mi svakako za prvu ne bi trebao BOX/OEM cooler, ali mi je potpuno besmisleno da placam pomenutu razliku za kutiju koja ce biti na polici sa druge 2 takve koje vec imam.A imaju i coolere unutra, pride... smradovi. Sto se tice tray 'tacne' - ne verujem da mozes da dobijes felerican, fizicki ostecen CPU. Na kraju, zamenili bi ga kako znaju i umeju.
Odlicno. E sada, cini mi se da ti PBO nije aktivan jer ti je max. frekvencija 5000MHz za oba CCD-a.
MSI First To Roll Out AGESA 1.1.9.0 BIOS Firmware For X570 & B550 Motherboards, Intros AMD Curve Optimizer & Enables Resizable BAR For NVIDIA GPUs:
https://wccftech.com/msi-rolls-out-...570-b550-motherboards-intros-curve-optimizer/
Ja dobih box kuler uz 5600x najnormalnije. Nisam iskreno ni video negde da se prodaje samo tray, barem 5600x.
Narucen 5900X i ASrock X570 Taichi.
67500din procesor, sasvim solidna cena trenutno![]()
x570 nisam uzeo zbog malo ventilatora na cipsetu jer nisam imao priliku da uzivo cujem zujalicu a nisam ni zeleo da rizikujem za 2-3 godine da zujalica crkne.
Ne bi trebalo i jednostavno nisu.Zeleo bih da cujem naucno objasnjenje zasto bi na x570 procesori bili brzi...........??????.????????
Hocu ja ako idu 2 komada za tu cenuAko neko hoce za 76k 5900x u ww/thm nek pusti pm
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Samo kutija, ja uzimam cpu [emoji140]Hocu ja ako idu 2 komada za tu cenu![]()
Ja na sabertooth Z77 imam 2 ta mala, jedan je na slicnom mjestu. Naravno iskopcana oba, jer se pocinju vrtjeti tek na par hiljada obrtaja i vrte se posle na 3000-4000 ja mislim, mozda i vise ne sjecam se. A zuje uzas, jako neprijatan zvuk. Sto od samog venta, sto od vazduha koji zuji tuda. Ko je ljubitelj tisine, te ploce sa ventilatorom treba da izbjegava.
Cak mislim da imam 2 ta mala venta, 1 imam sigurno nov neotpakovan. Ako kome crkne, voljan sam pokloniti, ako stimaju rupe za montazu![]()
Ima tri varijante (za koje ja znam):
1. Trey
2. Trey + cooler, ali bez fensi kutije (MPK ga nazvali u atomskoj firmi)
3. Box (MPK sa kutijom)
Ako te ne mrzi da se cimas vrati i naruci drugi za 2 soma manje, mislim da je 14 dana bez pitanja od dana preuzimanja. Meni je prvo stigao od druge prodavnice za 41200 i video ovu akciju, samo sam ga vratio i uzeo ovaj. Svaka crvena (barem meni) znaci![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari