Dusan94
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2009
- Poena
- 405
Ja mislim od kad postoji podrska za multi monitorKoliko je tako, jedno 15 godina?![]()
Ja mislim od kad postoji podrska za multi monitorKoliko je tako, jedno 15 godina?![]()
99W ti trosi gpu u idle?
Nisam napisao da je dobro nego da je normalno, pogledaj testove generacija u nazad i videćeš da je to za radeon normalno.kako to moze da bude normalno?
To su režimu rada, samo zakačena dva monitora. Sve lepo piše u tabeli.Pod "Multi-monitor" nije navedeno da li je očitanje od 2487MHz u idle modu tako da mi je nejasno šta su htjeli da kažu? Mogu da potvrdim da sa 2 monitora (jedan QD-OLED, QHD, 360Hz, drugi od Jonsbo kućišta, sensor monitor, 1280x800 60Hz) imam u idle potrošnju od oko par wati do nekih 30-40w plafon.
Proveri prvo da li su refresh rate monitora na 60Hz ili vise.li ono sto mi sad upalo u oci,u gpu-z vidim da je "memory clock" normalan oko 20,50,100,200,400 mhz a pre je bio nasviran stalno na max oko 2500......a "board power draw" samo 15-20 w,a oba monitora ukljucena...znaci nesto je bio problem u adrenalinu sa dual monitor setupom i velikokm potrosnjom
Imao sam i ja problem sa pucanjem drajvera na 6800xt i neki stuttering u idle na winu. Spustio pcie 4 na pcie 3 i sve radi. Nikad nisam imao pucanje drajvera pre toga, a probao sam i novi win, bios...
IzgledaSve su ok, to je ona bela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari