Dusan94
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2009
- Poena
- 235
Ja mislim od kad postoji podrska za multi monitorKoliko je tako, jedno 15 godina?
Ja mislim od kad postoji podrska za multi monitorKoliko je tako, jedno 15 godina?
99W ti trosi gpu u idle?
Nisam napisao da je dobro nego da je normalno, pogledaj testove generacija u nazad i videćeš da je to za radeon normalno.kako to moze da bude normalno?
To su režimu rada, samo zakačena dva monitora. Sve lepo piše u tabeli.Pod "Multi-monitor" nije navedeno da li je očitanje od 2487MHz u idle modu tako da mi je nejasno šta su htjeli da kažu? Mogu da potvrdim da sa 2 monitora (jedan QD-OLED, QHD, 360Hz, drugi od Jonsbo kućišta, sensor monitor, 1280x800 60Hz) imam u idle potrošnju od oko par wati do nekih 30-40w plafon.
Proveri prvo da li su refresh rate monitora na 60Hz ili vise.li ono sto mi sad upalo u oci,u gpu-z vidim da je "memory clock" normalan oko 20,50,100,200,400 mhz a pre je bio nasviran stalno na max oko 2500......a "board power draw" samo 15-20 w,a oba monitora ukljucena...znaci nesto je bio problem u adrenalinu sa dual monitor setupom i velikokm potrosnjom
Imao sam i ja problem sa pucanjem drajvera na 6800xt i neki stuttering u idle na winu. Spustio pcie 4 na pcie 3 i sve radi. Nikad nisam imao pucanje drajvera pre toga, a probao sam i novi win, bios...
IzgledaSve su ok, to je ona bela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari