Šta je novo?

AMD Radeon RX 6000 Thread

Ovakav potez AMD-a mi je totalno nebulozan jer 6xxx karte su još uvek u prodaji. Kupuješ novu kartu a dobijaš 0 podršku u optimizacijama za nove i buduće naslove.

Ma ljudi blackrock i vanguard im caca i jednim i drugima, hoce da kupujete ove nove 9070 xt koje nisu bas bile super deal kao sto su oni hajpovali u sve 16 :)
Radi tebi lepo 6800xt ili 6700xt , sve oni to kontaju. Al bolje ti kupi za trisavih 700 evra noviju grafu.

1761906570478.png

Oce da nas nateraju u subscription model u buduscnosti. Placas XYZ mesecno i bas te briga sta je unutra, sve radi. Sto, verujem, za US domacicu koja igra CandyCrush izmedju kuvanja pirea i pecenja pola bizona u rerni u svojoj kartonskoj kuci i ima neki appeal...

sa brzim internetom i manjim lagom ne vidim neki problem u tome, pod uslovom da je sve pristupacno i fer.
no ja kao stara garda cu uvek vise voleti da imam taj hardver kod sebe.

Pa da, al iz dosadasnjeg iskustva su cene takve da za 2.5god si otplatio tu masinu, al ti ne ostane nista... Kad prestanes da placas dobijes "dovidjenja i goodbye".

A i moze kao GamePass.. "ups, evo 100% poskupljenja na subscription."

ne samo to nego sto sve vise otezavaju da se unsubscribe-ujes jos ti drze tamo informacije i kreditnoj kartici, sto je po meni na nivou cuvanja uzorka stolice.
a sve pod parolom "da olaksamo obnovu za sledeci mesec"... niko vam nije rekao da ce biti sledeceg meseca a i ako do toga dodje, lepo reminder 2 dana pre pa cu ja da se iscimam da popunim formu, tenk ju veri mac...

Nazad
Vrh Dno