Koja igra bi bila ULTIMATE test za 280X karte? U smislu ako klok prodje u toj igri - radice svuda. Uvek za svaku kartu se nadje takva igra
PS
Danas uzimam drugu na test, cisto da vidimo jel moze neka bolje
@Erik011
Imas haos kartu ,)
Koja igra bi bila ULTIMATE test za 280X karte? U smislu ako klok prodje u toj igri - radice svuda. Uvek za svaku kartu se nadje takva igra
PS
Danas uzimam drugu na test, cisto da vidimo jel moze neka bolje
@Erik011
Imas haos kartu ,)
Ne da mi full screen mod, extreme preset, CPU 4690k@default. Temperatura nije problem, cini mi se da nije presla karta 71 stepen.
meni heaven na nekim xy setovanjim vrti pa razbija, al' bf4 zakuca odmah, pogotovo je osetljiv na memoriju, jer zauzme na vecim mapama sa 64 igracha i do 2800mb
Ljudi gledajte ovako drugi skrin deafult GPU memorija 1777, prvi skrin memorija 1777 GPU 1200. Zaboravih da uslikam i setovanja iz Trixx-a zajedno sa rezovima. Znaci, memorija 100% nije nikakav problem i bez problema gura 5777 - 100% nikakve probleme ne pravi. GPU - nije neki silikon. Idem sad da uzmem drugu kartu pa da vidimo
Update:
Zaboravih da napisem da sam stavio full HD rez i kada je u tom rezimu za razliku od vindovd rezima(1600x900 koliko se secam) artifakti na sve strane, greske bljeskovi, sta sve ne ali NEVEROVATNO Heaven proolazi... Znaci pricam za GPU [email protected] za manju voltazu ne smem ni da pomisljam. Ponavljam memorija FLAWLESS@1777 ,)
PS
Memorija mozda moze i na 1790 ali dzaba kada GPU nije nesto...
Malo sam zbrzao ovaj post, mozda nije bas razumljiv![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari