Pusti STALKER Shadow of Chernobyl na ultra i islkjuci vsyncFPS skoro do 10K, ne mozes tearing ni da primetis. Greje kartu u nekim situacija i vise nego Valley dok zavojnice vriste
![]()
kasa:
vanilla SoC,prva verzija,bez peceva,1080p,full dynamic lightning,maks otpanj (svi slajderi do kraja,sve senke,AA,sve sto ima,ugasen vsync i 60hz osvezavanje) gpu usage maks 60 posto,temperature smesne,nema nikakvog cvrcanja,druga grafa se ni ne pali.ako radim nesto poresno reci,sad cu vidim koliki je fps,zaboravio sam konzolne komande.vanilla SoC cak i dobro izgleda,nista lost alpha ne izgleda toliko bolje,a bar ono sa pocetka nema veze sa mozgom (mislim na quest-ove).
edit: rs_stats on,igra veli da je fps oko 250tak,sa padovima na nesto sitno ispod 200,i spajkovima do 500 (cordon,na otvorenom).vsync i 60hz ne uticu na ovaj kaunter,samo je igra tecnija.apsolutno nista se ne cuje,sem ventovi,otvarao sam stranicu i nabijao uvo.
posle isprobah i sa 1.0006,slicno je.sad je AA 2.1,enb jede performanse sa cini mi se multisemplingom,uspeo sam da je svedem na 38fps. ,)
edit: ono sto je najbitnije je da nema govora o pistanju. :d
ma verovatno je pistala u meniju,tu je mislim na tolikom broju frejmova,nema sanse da je sama igra bila na 2k frejmova.
Toliko gluv nisam, a u ostalo ko je jos rekao da Seasonic pisti ( OEM od Cooler Master V700 napjanja).
Zapravo brdo ljudi se zali da seasonic coil whinuje
Ma salio se ja samo, kontam tvoje napajanje oce nesto jace od 280X pa pisti, buni se ;-)
Hahaha, hvala na odgovoru, pogresno sam formulisao pitanje pa je bio EDIT
Nego imam neke frame dropove u BF4 igri pa sam u zbunilu WTF, sa starom 6950 nije bilo tako na medium high settings, a sa ovom ne nekim (ne svim) mapama pada kako hoces. (iskljucen Origin in game)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari