jel igra neko diablo 3 ros sa ovom lepoticom?
Nisam nista dirao, sve je default.A jesi li updejtovao bios onim fajlom sa asusovog sajta za ovu graficku?
Cisto ako ti je za utehu, meni je trebalo skoro 2 meseca natezanja i slanja i dobijanja dve Sapphire R9 280X Dual-X, dok sam konacno uz doplatu uzeo ASUS i utvrdio da je skoro ista. I da hoce da radi fino samo uz 13.12. driver.Ja ne mogu da verujem, zvao sam 5 puta i kazu mi da mi istu salju, novu. Znate sta mi poslali, ovo. Moj matori bio da uzme i kad doneo ja sam slogirao. Je*** sam im majku i altiju i winwin-u, naravno na finjaka, kazu greska. Sutra odma vracam.
Vise ne znam ni sam koju da uzimam, sta da radim ako nemaju safirku? Dal da uzimam onu gigabajtovu ili asusovu?
Ne zelim da te razocaram, ali naletao sam na postove po stranim forumima da i ta karta zna da baci artefakt koji, ali to je zbog drivera. Sad kada sam proveo skoro 3 sata igrajuci Wolfenstein New Order, baci po koji artefakt. Jedva sam uspeo da napravim da radi sa 13.12. drajverom. Mora da se ugasi intro, inace uvek izbaci na desktop. Cak i tada kad udjes meni je uvek plave boje i fale teksture.E sunce im pokvareno, znate sta sam resio. Doplaticu i uzecu ovu. Valjda ova nema problema sa artifaktima. Sta mislite o njoj?
Jel to sa asusom igras?
To ide ovako. Prvo ti pokupi grafu City Express, onda kada je razduze, oni salju nalog u prodavnicu gde si je kupio da te nazovu u vezi zamene (ali ti ces morati da nazoves prodavnicu jedno pet puta da bi oni to videli i da bi se dogovorio) i onda trazis da pouzecem uz doplatu kupis R9 290. Mozda je odmah nece imati na stanju, iako na sajtu pise da imaju i iako su ti rekli da je imaju, pa ces morati da sacekas jos par dana dok je uzmu od dobavljaca i dok ti stigne. Citav proces traje oko 3 do 7 dana.Ja sigurno necu da cekam 2 meseca. U pondeljak me vec razduzuju za graficku. Sad dal mora da me prvo razduze i da mi vrate pare da bi ja uz dooplatu uzeo drugu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari