pa kad pre ***.
da, negde je losiji 0.1%, a negde bolji 0.1%, odvali ga 4980, nema sta.
In the other news: Anand bas odlepio na nvidiu hehe :d
@Psyman:
mani te 3dmarkove...Zaista vise nisu relevantni za performanse novih karti (na zalost ili na srecu?!). Radeoni daju osetno manji skor od nvidia ekvivalenta, a u igrama su maltene isti (kako gde, klasika)
PS. ah opet taj cuveni CF:
![]()
dakle, crysis je na trzistu kolko? godinu dana? Jos nisu napisali normalan profil za njega iako SVI testiraju karte koristeci ga? I onda mi neko prica kako je ATI resio odavno sve probleme sa drajverima. :S:
U pakomu ima nesto XFX HD4890 (BG)
ali karta je ista sustinski kao i 4870, a i 4870 u CF radi tako, znas i sam. Ako ne umes da forsiras, tj ako si od onih sto nosis komp u servis da ti ugrade kartu - nije bas lepo!
Mislim, necu sad da drzim niciju stranu, zaista, ali nije to jedini test gde CF ne radi kako treba (ne pricamo o SLi ovde, ne volim ja ni SLi niti i on radi kako treba, al na SLi se ne loze ljudi kao na CF pa je manje bitan trenutno (ponajvise zbog losih overklokerskih ploca koje su vrele i precenjene)).
Da :d
Sapphire 4890 se u svabiji moze naci za 200-210e.
Ima je i u atomu.
´De ima ´leba ti kolika je cena? Ja sad gledao na sajtu nema ništa.
da, negde je losiji 0.1%, a negde bolji 0.1%, odvali ga 4980, nema sta.
In the other news: Anand bas odlepio na nvidiu hehe :d
@Psyman:
mani te 3dmarkove...Zaista vise nisu relevantni za performanse novih karti (na zalost ili na srecu?!). Radeoni daju osetno manji skor od nvidia ekvivalenta, a u igrama su maltene isti (kako gde, klasika)
PS. ah opet taj cuveni CF:
![]()
dakle, crysis je na trzistu kolko? godinu dana? Jos nisu napisali normalan profil za njega iako SVI testiraju karte koristeci ga? I onda mi neko prica kako je ATI resio odavno sve probleme sa drajverima. :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari