Šta je novo?

AMD Preparing Radeon HD 4890, Slated for April

hehe, Maxe kako ej krenulo mozda i zavrsim na boxu! Tas prevage bi mogao biti CryEngine 3 ;)

LM

Evo upravo zavrsih sesiju Krize :D

sve sam bolji i bolji sa kontrolerom!!! :D

Sad mi je jasno kako ljudi mogu da igraju pucacine na konzolama... uz dosta vezbe :D

Inace, ivke me je pitao za mod koji koristim, pa evo link za sve zainteresovane:

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=23117

A kakve divljine od modova ljudi prave za Krizu, najbolje ilustruje ovo:

http://www.crymod.com/thread.php?threadid=44080

CryEngine je definitivno najmocnija i ruku na srce najzahtevnija masina na trzistu... no ako joj se da mocnog hardvera, izuva...

Mene ste svi prozivali za kontroler. Međutim, CoD4, FEAR2 i Far Cry 2 nikako nisam mogao da na kontroleru da igram, pa sam i obrnuo PC verzije (doduše, FC2 nisam igrao duže od 2 sata, ne mogu :D). Ali dosta FPS-ova i TPS-ova mogu i bolje je da se igraju na kontrolerima (Resident 5, Dead Space i sl.).

Što se CCC-a tiče, ja sam se igrao sa njim, poredio ga sa Ultra High Config 1.31 i kao ***** snimio se u jednoj većoj kući, pa sam gledao na kojoj distanci nestaju flaše sa stola, kao i na jednoj ravnici, gde sam gledao kad drveće iz 3D objekta postaje sprite (čekirao sam uz pomoć binoculara). Skapirao sam da je bolju stvar uradio ovaj lik sa Ultra High Configom, što se tiče optimizacije, a CCC ima smisla jedino ako koristiš TOD, mada je meni taj TOD too much.

Inače, preporučujem Crysis MOD thread i modove za particle efekte, kao i eventualno mod za AI - tada treba koristiti medium težinu, jer su NPC-ovi prilično agresivni i deluje da su dosta pametniji, više se štekaju ali i više organizovano napadaju...

Rygelov mod ne preporučujem... nije uvek to toliko lepše, a na 1GB kartici nije ni zahtevnije - samo je nekako sve još neravnije (blato i poneki kamen), pa čak izgleda manje realno.

veruj mi da bih do juce i ja isti post pisao nekom konzolasu, ali veruj mi to zaista moze!

Ne tvrdim da je izvodljivo u svako naslovu na podjednako ergonomski nacin, ali Crysis na XBOX360 kontroleru je za mene otkrovenje!

Nacin igranja je totalno drugaciji, mnogo se sporije igra i to ostavlja vise mogucnosti za uzivanje u lepoti ove igre.

Ne treba biti mazohista, pa navrnuti neprijatelje na najtezi nivo... normal je taman OK... niti su debilni, niti su krvolocni... jednostavno ne kvare uzivanje u igranju :D

Unapred se radujem novom Riddicku koji ce garant biti k'o saliven za joypad ;)

P.S

Jedini je problem sto xbox360 kontroler moram vratiti bratu za dve nedelje!!

Maxo, 'ajde jedan test dobrih i jeftinih klon-kontrolera!

Nema tu mnogo izbora. Imaš jedan krš jeftini joy u Virtualu i ona dva saiteka za Xbox, oni su skroz dobri. Do nas nikad nije stigao Logitech-ov chillstream za Xbox360, samo za PS3...

A da, sad se setih - ti tražiš za PC :). Onda nema mnogo razmišljanja - Logitech ChillStream, bre :D

p.s. Siguran sam da Warhead nije zahtevniji od Crysisa. Ima dosta manje objekata i brži je, ali i radi brže. E sad, posle, kad igraš, kažu mi da ima mnogo više eksplozija i da je tako intenzivniji, zbog toga što je drugačiji od prvog Crysisa, ali ako posmatraš sam walkthrough, bez mnogo pucanja - grafika je za nijansu jednostavnija!

***e, kako ovo realno izgleda...

2qwo1mt.jpg

256wjyd.jpg

2iqo35w.jpg

hrkduw.jpg

246a0s4.jpg

Nazad
Vrh Dno