Pa napisao sam gore, trenutno je idle 34 C. 31-32 C je bilo jer sam zaboravio da zatvorim kuciste :d:wall:
Kupio sam danas u Atom-u Biostar TA790GXB A2+ i Phenom II X2 550BE 0920 serija.
Sa biosom iz januara rade sva cetiri jezgra ali mi prijavljuje AMD Processor Unknown, dok sa najnovijim kao sto svi znate ne mogu da se otkljucaju dodatna jezgra.
Jel' ima negde da se skine neki bios pre ovog najnovijeg sa kojim cu otkljucati sva jezgra i da mi normalno prijavljuje koji je model procesora?
Sa kojim programom da proverim stabilnost, posto orthos koji imam opterecuje samo dva jezgra?
Kao sto sam vec rekao spremali smo jedan racunar za test za domaci casopis i uspeli smo da otkljucamo X2 550 i bio je stabilan posle vise od 8h Prime95. U pitanju su bile Biostar 790GXB i 790GX A3+ ploce.
a šta je sa onim cold boot-om ili kako već, kad nakon reseta ne reaguje ništa na tim otključanim varijantama. neko je spominjao pa reko da proverim.
I've got 0918BPMW. I set ACC to % +2, orthbirdge Voltage increased to 1.2v, CPU NB increased by +0.1v and CPU increased to 1.45v
Mozda, ali sa kojom plocom je lik probao to?
Ma, brate, ako radi onda radi ako nece onda nece i .
aj probajmeni je grafička iznad clear cmos jumpera i mrzi me da se cimam da je vadim ako ne radi :bottle:
. I set ACC to % +2, northbirdge Voltage increased to 1.2v, CPU NB increased by +0.1v and CPU increased to 1.45v
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari