Drugari molim vas za pomoc naime u AMAZON app story plavom sa kupio Visa karticom jedan softver, naravno prethodno sam se registrovao dobio kod i potvrdio to, narcuio proizvod i dobio email da je kupovina USPESNA, medjutim posle 5 minute nalog mi je na HOLDu i traze mi billing statement iz moje banke, sto ja naravno nemam niti imaju ovi moji iz banke, slao sam im Schreenshotove raifaisne onlien bankinga sa transkacijama i gde se vidi broj te visa kartice, pa onda sam im poslao i front page gde se vidi ime i prezime i adresa kao i email i broj mobilnog telefona, a da bi pristupio HELPu ili custumer servicu ne mogu zato sto mi trazi odmah da idem na login a ja sam na HOLDu!
E sad i dalje mi traze ovo We reviewed the information you submitted but it was insufficient to remove the hold on your account. Please submit a document below to verify that you were authorized to use the payment method used on your most recent order.!!
Sta mi je ciniti, jako mi je bitno da priostupim nalogu , posto sam jelte platio produkt koji mi jako treba, u pitanju je dijgosticki program za automobile ! Unapred zahvalan!