Gotovo uvek stigne pre krajnje navedenog datumaNaručujem u Nemačku, čak sam dobio i opciju Free Prime pretplate uz koju mi pošiljka kao stiže 16.10. Poručio sam pa ćemo videti.
Bitno mi je da stigne do 18-og.
Vazi, ali kad udjes na neki proizvod pise da ipak ne salju.Ne znam da li taj vaučer važi za nemački Amazon, ali oni izgleda šalju u Srbiju.
Pogledajte prilog 420103
Meni je crkao powerbank kupljen u decembru i imao sam pravo do danas da ga vratim, ono bez nekog posebnog obrazlozenja. Cim sam ga predao, nakon mozda sat ipo vracen mi je novac na nalog. Kupih ponovo isti powebank, samo sad 5e skuplji. E sad, zanima me sta bi bilo da mi je powerbank crkao recimo danas, i da vise nemam pravo da ga vratim. Na koji nacin se moze reklamirati? Kome se uopste treba obratiti, prodavnici, ili Amazonu i gde se nalazi taj deo za reklamacije na nalogu?Amazon je najlaksi za reklamacije i placaju postarinu za povrat proizvoda, ne znam za Srbiju kakva je prica.
Hvala za odvojeno vreme i vrlo korisne savete.Ne postoji nikakav benefit ako koristis postojeci nalog i prijavis se istim na neki drugi amazon. Dakle isto ti se hvata, pravio nove naloge ili koristio 1 nalog i pass za sve, svuda se tretiras kao zaseban i novi korisnik. Konkretno, sin u UK ima prime nalog ali se benefit, besplatna isporuka za neke artikle na amazon.de nije mogla dobiti, trazio je softver da se i tamo plati prime.
Ja sam sa usa Amazona slao sebi u Srb, kod sina u UK i kod prijatelja u USA. Sve adrese su sacuvane na nalogu, lako se menjaju, boli njih uvo da li je tvoja ili poklon adresa, bitno je da kupis.
Na de Amazonu imam 7 adresa, menjam po potrebi tj po tome ko najpre dolazi ovamo.
Uvek placao srpskim karticama.
Da li imate problem sa karticom Mobi banke za placanje na Amazon?Ja imam nalog otvoren odavde na .de, bez VPNa i cesto platim odavde, i izaberem dostavu na adrese u Nemackoj ili Austriji. Valutu drzim u eurima, jer mi tako najlakse, a placanje prepaid Visa, komercijalna banka i sve funkcionise bez problema
Pa da, tako je i meni pisalo, ali meni treba claim code.Amazon od nedavno više ne šalje claim kodove, a to ti piše i u samom mejlu. Jedino da na njihov mejl pošalješ gift card, ali ne znam kako taj njihov sistem radi.
Pogledajte prilog 440902
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari