Treba mi savet za dispute:
Stigle su mi tri iste stvari koje ne rade kako treba. Otvorio sam dispute i ubacio video jednog artikla u sve tri narudzbe i za jednu su mi priznali zalbu i predlozili refund 80% od vrednosti (sa cim sam vrlo zadovoljan). Problem je sto su mi ostale dve narudzbe odbili zato sto je prilozen isti video i traze mi novi video sa sve tri stvari odjednom. Nisam siguran kako treba odraditi slanje tog video fajla a da oni znaju da je novi. Postoji opcija za upload dodatnih fajlova ali ne znam da li ce oni to videti. Drugo, ne znam da li da im ubacim jedan fajl pa da napomenem da je za tri narudzbe ili za svaku posebno ali tako rizikujem da me ponovo odbiju zbog upotrebe istog fajla vise puta.
Ukratko, kako da im javim da sam dodao novi dokazni materijal?
Kako me zeznuo kinez na glupost
Nakon sto sam pokrenuo dispute produzi zastitu za 15 dana (nakon sto je prosli 52 od 60 dana) i trazi mi da zatvorim dispute.
Ja nisam hteo i pustio da "uskoci Ali" i da resi u moju korist kao i ranije posto zastita istice, a paket nije tu.. Cista situacija..
Kada ono Ali odbije moj zahtev i napise da je zastita jos uvek aktivna i da cekam. Odah sam pomislio WTF kako aktivna mozda sam ja pogresno video kada ono stvarno aktivna.
Kinez posto je produzio sam na svoju ruku 15 dana tamo pise do 1. Novembra da imam zastitu...
![]()
Takodje u mailu od Alija pise da trebam da prihvatim ili odbijem njihov predlog ali nikako ne mogu da nadjem gde trebam da prihvatim ili odbijem...
"Status: Dispute Escalated - Waiting for both parties to respond"
**btw Tracking ne radi to je onaj lazni za koji uvek pise da je "in transit".
Može li preporuka dobih Bluetooth slusalica (stereo) za kucnu upotrebu, za gledanje filmova i muziku? Udobne, manje, pozeljno da idu iza glave, poluotvorene, nikako ear buds. Vec sam kupovao neke sportske i nisu se bas pokazale - tvrda plastika (jeftine). Ili prosto predložite. ,)
Sem toga, molim i za preporuku Bluetooth zvucnika za kucnu upotrebu. Da li je to mozda jeftinije kod nas? Vidim da ih ima, dok Bluetooth slušalica - nema. Hvala!![]()
imam jedan problem,kupio sam od kinea na aliju telefon bele boje,javio mi kinez da nema bele boje da hoce da mi posalje crni,meni ne odgovara rekao samu mu ne i otvorio dispute i stavio sam da kao objasnjenje da on nema bele boje na skladistu,on to jos uvek ne prihvata trazi da stavim other rieson da promenim ili da cu se nacekati na novac,pa dali da menjam ili da cekam da on prihvati i ali mi vrati novac i koliko dugo cu da cekam ?
Što? Odnosi se na kupovinu dva Bluetooth uređaja na Ali Express-u.факат си машио тему...
Zasta konkretno se zalis reci i nama da znamo ako nije prob.?Kad ne stigne posiljka i nema broj za pracenje onda covek treba da se naceka da dobije pare nazad a kad je delimicni refund onda mora i da se naradiOvih dana samo snimam filmove i saljem ih na Ali. Svaki peti upload uspe. Verujem da su minirali onu svoju skriptu za upload fajlova a i kad prodje ide malom brzinom. Pre neki dan sam dobio punudu za vracanje 80% od iznosa sa cim sam bio zadovoljan. Nocas za drugu narudzbu, ista stvar, mi ponude 40%. Sad cekam i ponudu za trecu i navijam samo dabude sto brze da se kosmar zavrsi ali i to ko zna kad ce biti odobreno pa jos dok legnu pare nazad.
reddit.com/r/FashionRepsNisam bas u toku sa ovom temom, a prelistao sam par strana, ali nisam video da je neko pisao o tome. Moje pitanje je, sme li se ovde pisati o kopijama brendova odevnih predmeta, odnosno gde ih i pod kojim imenom naci na AI?
Kad ne stigne posiljka i nema broj za pracenje onda covek treba da se naceka da dobije pare nazad a kad je delimicni refund onda mora i da se naradiOvih dana samo snimam filmove i saljem ih na Ali. Svaki peti upload uspe. Verujem da su minirali onu svoju skriptu za upload fajlova a i kad prodje ide malom brzinom. Pre neki dan sam dobio punudu za vracanje 80% od iznosa sa cim sam bio zadovoljan. Nocas za drugu narudzbu, ista stvar, mi ponude 40%. Sad cekam i ponudu za trecu i navijam samo dabude sto brze da se kosmar zavrsi ali i to ko zna kad ce biti odobreno pa jos dok legnu pare nazad.
reddit.com/r/FashionReps
Uzimao sam 2 Supreme majice, odlican kvalitet. Nije bilo nikakve carina. Doduse preko Aliexpressa tesko naci jer brzo ugase prodavnice. Najvise se nailaze preko TaoBao i preko yupoo stranice, WhatsApp, WeChat... Sad hteo sam da uzmem Goyard novcanik, 30€, odlicne kopije ali bio sam skeptican zbog carine, original kosta oko 200€.
Kupovao sam ranije neke odlicne farmerke sa AE, kopije originalnih, barberi, armani... Bilo ih je mnogo pod malo izmenjenim imenima. Sad ih nema uopste, ili ja ne znam pod kojim imenom da ih trazim. To me zanima. Ovaj link sto si napisao ne razumem bas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari