Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

carina na ovo pola milke 😎
Мој колега је купио овако нешто на АЕ. Једино што је ишао у ЦГ у Бар да преузме "пакет" није платио НИ ДИНАРА за доставу ни царину ни порезе НИШТА! Када је улазио у Србију само је показао папир царине Црне Горе да је увоз извршен у ЦГ и да је прикључна машина! Тако му Кинез написао у папирима...Ову наши рекли само терај...Додуше то је било пре две-три године, ако има неке везе...

Ovde ubaci broj, ides trace, otvori se novi prozor, LP broj, Sender hrbc broj, pa ide Carrier nr BEX, taj broj je lokalni Bexov(cesto rade na bex-u i ovi prvi brojevi ali je mozda najbolje traziti sa njihovim dodeljenim.
Hvala za ovaj info, mozda ipak uspem uci trag mom powerbanku posle pola godine.

Prilozi

• Screenshot_20260414_173819_Chrome.jpg
    Screenshot_20260414_173819_Chrome.jpg
    80.9 KB · Pregleda: 79
Hvala za ovaj info, mozda ipak uspem uci trag mom powerbanku posle pola godine.
Evo ga konacno epilog, trazi Bex da platim lezarinu po dan 43din, pocev od januara kada je zavedena posiljka....da li kinez ili neko usput nije dobro naveo broj telefona,propusten prefiks mreze (stavili samo 03203023) i kurir nije mogao da isporuci.

Pa eto ako racunaju od zadnjeg statusa od 10.01. to je cca 100 dana, znaci oko 4300 din.
Kao ako sam saglasan da im posaljem saglasnost, naravno nisam saglasan.

Malu tastaturu za tv i slično, ili mini desktop tastaturu?
Za ovo prvo preporučujem Rii, baterija traje i traje, wifi i bluetooth, touchpad, osvetljenje, gomila funkcija plus programabilni infrared tasteri sa suprotne strane.

Rii K06 Mini Bluetooth Keyboard,Backlit 2.4GHz Wireless Keyboard with IR Learning Touchpad Android TV Box, Mac, Laptop, Windows

Da li je neko skoro uspeo da naruči Li-Po bateriju?
Treba mi ćelija spedifičnih dimenzija: ŠxVxD 35x10x50mm

Cpu sam uzimao... a za ovo ne znam da li se kockati...

u pravu si, procesore sam kupovao i ja. Do sada osam. Svi su prošli bez carine. Sada kupujem samo malo skluplje stvari, koji nema kod nas. Nisam još prešao na Temu - dosta je skrominiji sa tehnikom od Allija.

Pa eto ako racunaju od zadnjeg statusa od 10.01. to je cca 100 dana, znaci oko 4300 din.
Kao ako sam saglasan da im posaljem saglasnost, naravno nisam saglasan.

ne isplati se

Jel uzimao neko u skorije vreme neku malu wireless tastaturu ?

Ova se pokazala odlično, za baš malo novca. Koristi bateriju od stare Nikije 🙂 Garancija dve godine

Stvarno su odlicne i super zvuce ove soundpeats q3 pro slusalice sto smo uzimali za 8$ ali je bedak sto moras da se registrujes i pravis nalog da bi ih dodao u njihovu aplikaciju i imao sve funkcije.

Odlicne su, ali koji sok je bio kad sam ih prvi put upalio, kao one Toocki slusalice od 14 dinara dok se ne povezu na aplikaciju, tek tad se cuju normalno 😀

Stvarno su odlicne i super zvuce ove soundpeats q3 pro slusalice sto smo uzimali za 8$ ali je bedak sto moras da se registrujes i pravis nalog da bi ih dodao u njihovu aplikaciju i imao sve funkcije.

Nemaju kinezi Google i Facebook, pa da već znaju sve o tebi bez registracije u app 🙂 Šalim se, app je danas postao standard, ali je dobra stvar da većina slušalica pamti podešavanja, tako da je retko koristiš.

Ja za satove koristim Bangle.js aplikaciju na Androidu, mora da ima nešto slično i za slušalice?

Izvinavam se na of topiku ali ovde ima najviše ljudi koji znaju za KUMI GW6 🙂
Već 3-4 puta se dešava da aplikacija ne prikazuje galeriju sa watch fejsovima, samo ispiše da je loša konekcija, spor internet, nešto u tom smislu!
S tim u vezi, kao što je neko pomenu, da jako je glupo da od tih desetak petnaest fejsova u satu samo jedan može da se menja, umesto da mogu da se obrišu svi sem, recimo, aktivnog i doda 10 novih...

btw, valja li kumi gw5, i ima li negde povoljno? Vidim da ima belih, mozda bi joj se to vise dopalo. Nasao sam za oko 20e za sad

Prilozi

• Screenshot_20260417_162546_AliExpress.jpg
    Screenshot_20260417_162546_AliExpress.jpg
    64.6 KB · Pregleda: 28
Nazad
Vrh Dno