xakep
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.12.2005
- Poena
- 630
Da li ovo znaci da i ne vrede bas mnogo? 😂Meni je isto stiglo, vredi svaku paru od 9c.
Srecna Nova godina svima i mnogo stvari sa 95% popusta zelim.
Da li ovo znaci da i ne vrede bas mnogo? 😂Meni je isto stiglo, vredi svaku paru od 9c.
Klasicno zvonce je najbolje.Meni je to stiglo pre par godina i nikada je nisam montirao na bicikl. Ne bih imao problem da plašim i***te koji uživaju da hodaju biciklističkom stazom iako im je trotoar na pola metra, ali je problem što ne možeš da zatrubiš na sekund, kad pritisneš dugme, to trubi nekoliko sekundi, a to mi ipak previše. Inače, jesenas sam hteo da probam da li plaši seoske džukce, ali baterija se istrošila, a ja ne znam kako se otvara da bih zamenio bateriju 🙁
Meni je na drumašu zvonce suvišno, ali sam razne varijante kupovao za klinca. Najviše one varijante sa svetlom i sirenom zajedno. Ali najkorisnije je ispalo ovo. Najlepše izgleda, a nikoga ne traumiraš. Kupio sam mu dobro svetlo bez sirene i stavio njega. Kupio sam i 2 komada za rezervu.Kod ovog je tvrd taster tako da mora cela ruka da se skloni sa upravljaca i kocnice da bi se aktiviralo - palcem pritiskas taster a ostalim prstima podupires da se ne bi vrtelo u krug. Bila je ista ili slicna verzija sa izdvojenim tasterom koji je pretpostavljam meksi.
Sto se tice klasicnog zvonca, meni su skinuli dva komada "I love my bike" i to polako srafcigerom, manje od dolar po komadu. Iz iskustva, dovoljno je i ono sto radi samo jedan glasan PING!!.
![]()
Imas na temu te od 45W, nisu GaN, ali imaju pravih 45W, imam 2 komada.Treba mi preporuka za povoljan punjac za telefon od 45W, moze i malo jaci.
Nije da mi treba info za neki model pa da ga cekam, nego sam hteo da zamolim da javite kad naletite na neki.
Koji telefon, koji protokol mu treba?Treba mi preporuka za povoljan punjac za telefon od 45W, moze i malo jaci.
Nije da mi treba info za neki model pa da ga cekam, nego sam hteo da zamolim da javite kad naletite na neki.
Preporuka i od mene za ovo zvonce.Meni je na drumašu zvonce suvišno, ali sam razne varijante kupovao za klinca. Najviše one varijante sa svetlom i sirenom zajedno. Ali najkorisnije je ispalo ovo. Najlepše izgleda, a nikoga ne traumiraš. Kupio sam mu dobro svetlo bez sirene i stavio njega. Kupio sam i 2 komada za rezervu.
I just found this on AliExpress:
US $2.78 | Super Loud Bicycle Bell Bicycle Safety Cycling Call MTB Handlebar Horn Universal Cycling Safety Accessory Riding Equipment
![]()
Super Laute Fahrradklingel Fahrrad Sicherheit Radfahren Anruf MTB Lenker Horn Universal Radfahren Sicherheit Zubehör Reitausrüstung - AliExpress 18
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ikea ima skroz korektan punjač od 45w i 65w. Ako nećeš da se akaš sa kinezima.samsung a56, izgleda pd i pps
Sa donje strane skini zaštitnu gumu, onu kojom prijanja na volan. Videćeš poklopac koji otključavaš okretom 45° u levo.ali baterija se istrošila, a ja ne znam kako se otvara da bih zamenio bateriju 🙁
Jeste "ping", ali baš nekako prijatan.Kako zvuči to zvono? "Ping" zvuk ili neki drugi stil?
Nije samo skroz korektan vec odlican, jedino sto je glomazan i tezak skoro 170gIkea ima skroz korektan punjač od 45w i 65w. Ako nećeš da se akaš sa kinezima.
Nije samo skroz korektan vec odlican, jedino sto je glomazan i tezak skoro 170g
Ima Xiaomi 67W koji nije GaN za iste pare (i koji radi pouzdano vec godinama) pa nije ni priblizno tezak i glomazan, ali ne podrzava PPS pa mora ova cigletina.Masivan je i glomazan jer nije GaN. Najbitnije da je prosao odgovarajucu kontrolu kvaliteta.
Juče je u Lidlu bilo njihovih "Tronic" od 1m za 200 Dinara. Navodno do 100W. Obe varijante, USB-C -> USB-C kao i USB-A -> USB-C.Dajte neke usb c kablove, nije odavno bilo 😀
Može i c na c, i usb a na c, treba mi za Samsung i tablete, znaci do 25w max

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari