Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Stigla mi prošle nedelje ova trubeljka za bajs, da nije bila tu oko 12 centi US ne bi ni uzeo jer obično trubeljke ovog tipa budu njestra, većinom koriste piezo zvučnike koji su predviđeni za tipa, audio feedback stiskanja tastera, ispuštaju tihe "klik-klik" zvuke. Ovde očigledno nije korišten piezo.

Ljudi moji, ova trubeljka diže iz mrtvih, probija mozak trećem komšiji, već posle 2 sekunde zažalićete što ste stisnuli dugme u zatvorenom prostoru, ako koristite ovo hladno oružje na drugim subjektima preporuka je da ne budu bliže od 50 metara, na kutiji su trebali da stave "zabranjeno za decu i trudnice", holy crap, f-ing hell, ko hoće da završi na lomači stisne ovo 2-3 puta u hodniku stambene zgrade oko 3-4h posle ponoći.
www.aliexpress.com/item/1005009077965889.html

Meni je to stiglo pre par godina i nikada je nisam montirao na bicikl. Ne bih imao problem da plašim i***te koji uživaju da hodaju biciklističkom stazom iako im je trotoar na pola metra, ali je problem što ne možeš da zatrubiš na sekund, kad pritisneš dugme, to trubi nekoliko sekundi, a to mi ipak previše. Inače, jesenas sam hteo da probam da li plaši seoske džukce, ali baterija se istrošila, a ja ne znam kako se otvara da bih zamenio bateriju 🙁

Meni je to stiglo pre par godina i nikada je nisam montirao na bicikl. Ne bih imao problem da plašim i***te koji uživaju da hodaju biciklističkom stazom iako im je trotoar na pola metra, ali je problem što ne možeš da zatrubiš na sekund, kad pritisneš dugme, to trubi nekoliko sekundi, a to mi ipak previše. Inače, jesenas sam hteo da probam da li plaši seoske džukce, ali baterija se istrošila, a ja ne znam kako se otvara da bih zamenio bateriju 🙁
Klasicno zvonce je najbolje.

Kod ovog je tvrd taster tako da mora cela ruka da se skloni sa upravljaca i kocnice da bi se aktiviralo - palcem pritiskas taster a ostalim prstima podupires da se ne bi vrtelo u krug. Bila je ista ili slicna verzija sa izdvojenim tasterom koji je pretpostavljam meksi.

Sto se tice klasicnog zvonca, meni su skinuli dva komada "I love my bike" i to polako srafcigerom, manje od dolar po komadu. Iz iskustva, dovoljno je i ono sto radi samo jedan glasan PING!!.

QQKcrufzYQ03.gif

Kod ovog je tvrd taster tako da mora cela ruka da se skloni sa upravljaca i kocnice da bi se aktiviralo - palcem pritiskas taster a ostalim prstima podupires da se ne bi vrtelo u krug. Bila je ista ili slicna verzija sa izdvojenim tasterom koji je pretpostavljam meksi.

Sto se tice klasicnog zvonca, meni su skinuli dva komada "I love my bike" i to polako srafcigerom, manje od dolar po komadu. Iz iskustva, dovoljno je i ono sto radi samo jedan glasan PING!!.

QQKcrufzYQ03.gif
Meni je na drumašu zvonce suvišno, ali sam razne varijante kupovao za klinca. Najviše one varijante sa svetlom i sirenom zajedno. Ali najkorisnije je ispalo ovo. Najlepše izgleda, a nikoga ne traumiraš. Kupio sam mu dobro svetlo bez sirene i stavio njega. Kupio sam i 2 komada za rezervu.
I just found this on AliExpress:
US $2.78 | Super Loud Bicycle Bell Bicycle Safety Cycling Call MTB Handlebar Horn Universal Cycling Safety Accessory Riding Equipment

Treba mi preporuka za povoljan punjac za telefon od 45W, moze i malo jaci.

Nije da mi treba info za neki model pa da ga cekam, nego sam hteo da zamolim da javite kad naletite na neki.

95% off, maske za iphone

US $6.02 | Marvel Spiderman Ironman Phone Case for iPhone 16 15 Pro Max 14 Plus 11 12 13 Pro Max SE 8 7 14 Pro X XS XR 15Pro 12 Mini funda

US $6.09 | Marvel Deadpool Funny Phone Case for iPhone 16 e 15 Pro Max 14 Plus 11 12 13 Pro Max SE 8 7 14 Pro X XS XR 15Pro 12 Mini funda

US $6.17 | Lion King Disney Cute Phone Case for Apple iPhone 16 13 15 Pro Max 14 13 Pro 11 12 14 15 Plus Silicone Shockproof funda

US $5.90 | for iPhone 14 15 Pro 13 Plus 12 Mini 11 Pro Max X XS XR SE7 8 6 6s Plus Phone Cover Arnold-Schwarzenegger 1985 Black Soft Case

Nije da mi treba info za neki model pa da ga cekam, nego sam hteo da zamolim da javite kad naletite na neki.
Imas na temu te od 45W, nisu GaN, ali imaju pravih 45W, imam 2 komada.

Koji telefon, koji protokol mu treba?

Meni je na drumašu zvonce suvišno, ali sam razne varijante kupovao za klinca. Najviše one varijante sa svetlom i sirenom zajedno. Ali najkorisnije je ispalo ovo. Najlepše izgleda, a nikoga ne traumiraš. Kupio sam mu dobro svetlo bez sirene i stavio njega. Kupio sam i 2 komada za rezervu.
US $2.78 | Super Loud Bicycle Bell Bicycle Safety Cycling Call MTB Handlebar Horn Universal Cycling Safety Accessory Riding Equipment
Preporuka i od mene za ovo zvonce.

Da li je neko mozda narucivao parking senzore za auto, a ako jeste, koje i po kojoj ceni?

Dajte neke usb c kablove, nije odavno bilo 😀

Može i c na c, i usb a na c, treba mi za Samsung i tablete, znaci do 25w max

Dajte neke usb c kablove, nije odavno bilo 😀

Može i c na c, i usb a na c, treba mi za Samsung i tablete, znaci do 25w max
Juče je u Lidlu bilo njihovih "Tronic" od 1m za 200 Dinara. Navodno do 100W. Obe varijante, USB-C -> USB-C kao i USB-A -> USB-C.

Odlični su ti Lidlovi Tronic kablovi ✌️

Nazad
Vrh Dno