Budžet ekonomskog tigra je ozbiljno bušan čim zaje*avaju narod sa paketima od 1-5$Sve je bolje nego da vam Niska carina uzme 650 dinara za slusalice placene 5e.
I to je samo primer od juce.
Danas stize Xiaomi Mi Stick 2nd gen, ako me pogodi carinik od juce a kinez nije napisao tacnu cenu bice veselo...
Nema vise toliko narudzbina, narocito juzno i sad imaju vremena da trkeljisu po svemu, cak i da traze cene po Aliju.
Sad je 48, tako da dodje ti na isto da porucis sad i da ti ne naplate ništa 😀38.73$, nije moglo nize

Uglavnom lošeg kvaliteta, možda nisam kupio neki bolji brandIma li neko iskustva sa USB (type c) dock/habovima sa Alija? Trenutno mi nudi nekoliko po cijeni od 10-12 dolara, imaju hdmi, mrežu i nekoliko usb... Otprilike taman ono što mi treba za laptop.
Gledam ovako nesto - zbog cega stick a ne box, zbog prostora ili prenosivosti ili...? Koliko vidim CPU je isti, razlika je u storage-u (i verovatno hladjenju)?38.73$, nije moglo nize

Stigle sluske za 0.19 $ . Osoba koja dobila na poklon odusevljena kako rade . Ima malo jaci bas
Pogledajte prilog 521129
Sa futrolom ,stipaljka i rezervne gumice Pogledajte prilog 521338
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari